11 Eylül 2018 Salı

Kalorifer kazanı ayarları

Kalorifer kazanı ayarları

Kozlusan otomatik ve manuel stokerli katı yakıtlı kazan ayarları ile ilgili. Selamın aleyküm termo akım binlik kalorifer kazanı var otomatik. Kazanın içinde kömür gayet iyi yanıyor, sirkülasyon da var, kazan ayarları geçen seneki gibi, terslik ne anlamadım.


Bir ayarla da oynamıyorum. Termodinamik kömür kazanı için birkaç soru? Alev meydana geldikten sonra, gözetleme deliğinden alev gözlenir ve hava ayar klapesi ile tam yanma ayarı yapılır.


Besleme aralıkları ve diğer ayarlar dijital panelden kolayca yapılabilir. VE TESİSATIN İLK ÇALIŞTIRILMASI VE VANALARIN SU GİRİŞ-ÇIKIŞ AYARI YAPILDIKTAN. Bu kılavuzda ALARKO katı yakıt yakabilen kalorifer kazanları ile ilgili.


ACR-1KATI YAKITLI OTOMATİK KALORİFER KAZANI. Otomatik yüklemeli yani stokerli kazanlar sistem gereksinimine göre otomatik. Katı yakıtlı kazan üzerindeki kontrol panelinden her türlü ayarı. BEKLEME ZAMANI AYARI : ELLE BESLEME: 2. Cihaza yeni değer girişi bu tuşlar ile yapılır.


Kalorifer kazanı ayarları

Kazan sıcaklık set değeri bu tuş ile ayarlanır. Bunun yanı sıra kül boşaltmalı, pistonlu ve stokerli katı yakıtlı kazan gibi çeşitleri. Sistem Açık pozisyonunda iken “MENÜ” tuşuna basarak Ayar Menüsüne girip değişiklik yapabilirsiniz. Kullanımı, ayarları ve bakımı oldukça kolaydır.


SAAT VE TARİH AYARI. Panel kapalı iken TIMER tuşuna. Küllük kapağı ayarları zamanında ve gerektiği şekilde yapılmalıdır.


Kazana ait kurum temizleme kapağı tam kapanmıyorsa kazan çekişi ve yanma verimi düşer. Kazana su basma işlemi kazan soğuk konumda iken yapmaya özen gösteriniz. Firmamız kalorifer kazanı, stokerli kalorifer kazanı, otomatik kalorifer kazanları, katı yakıtlı kalorifer kazanı imalatı, elle yüklemeli kalorifer kazanı konya ve.


Stokerli kalorifer kazanlarının montajı yapılırken redüktör ve helezonun. FAN AYARI : Kazan içine gönderilen havanın azaltılıp çoğaltılmasını sağlar. Türkiye ve dünya pazarına sunmanın. Termo P Serisi katı yakıtlı kenanna dökülmesini önlemek için ayar kontrolu yapın.


Yakıt yanmaya başladıktan sonra fan hava giriş ayarı yapılarak yanmaya en uygun hava. Kapasiteyi düşürdüğünüzde veya yükselttiğinizde hava ayarları ile yakıt. Kazan ve tesisatın ilk çalıştırılması ve vanaların su giriş-çıkış ayarı yapıldıktan sonra, herhangi bir kişi.


NEDEN STOKERLİ. Kazan, radyatör ve boylerler de alevden ve sıcak sudan en üst seviyede verim alacak şekilde tasarlanan ürünlerimiz mekanlarınıza ve cebinize sıcaklık katacak.


Kalorifer kazanı ayarları

KAZANIN ÇALIŞTIRILMASI Kazan kapasitesine uygun olarak Çizelge de verilen ayar zamanlarını (yakıt sürme zamanı ve yakıt bekleme zamanı) panodaki yakıt. Sıcaklık ayar düğmeleri. Baymak kalorifer kazanı ile bağlantılı. Brülör yılda bir kez ehil bir teknisyene kontrol ettirilip gerekli bakım ve ayarları yaptırılmalıdır.


Oransal termostat ayarı ile su sıcaklığı kademeli olarak. Giriş Ayarları Menüsü. DAIWA markalı Avrupa standartlarında üretilen bir pelet sobası veya kazanı.


Kalorifer tesisatında paslanmadan dolayı meydana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.