25 Ekim 2016 Salı

Halı kurutma askısı

Yakınlarda Huseyin Oruç tarafından yayınlandı. Benzer ilan bulunamadı. Bunun için de iki askılık arasında. Açıklama : ay kullanılmış askılar pas yoktur iki adet askı.


BALKON ÇAMAŞIR VE HALI KURUTMA ASKILIĞI. ANKARA KECIORENDE SATLIK FASON HALI YIKAMA HATLARI.

Bu odalara asılan halılar, en son teknoloji ürünü halı kurutma makineleri sayesinde. Yıkanan çamaşırlarımızı açık havada kurutmak hem çok daha sağlıklı hem de masrafsız bir. Tag archive for halı kurutma makinesi.


Uzun süre askıda bekleyen halı nemden dolayı yeniden toz çekebilir. VOLT HALI SIKMA MAKİNESİ. Paslanmaz bir malzemeden yapılmış kurutma askısı almalısınız. Kadınların halılarda.


Etiketler: alibeyköy halı yıkama, halı kurutma, halı temizleme, halı yıkama, halı yıkama eyüp, hijyenik halı yıkama.

Aşkı tebessümle halı yıkarız. Ahlak edinmişiz. Uygun malzeme seçimi için lütfen firmamızla irtibata geçiniz. Evin Bella Çamaşır.


Tesisimizde halı kurutma askıları paslanmaz, kir tutmaz malzemeden üretilmiştir. Bu şekilde doğal olarak kuruyan halılarınız için teslimat aşamasına geçilecektir.


Uzun yıllardır halı yıkama sektöründe bulunan bir kişi olarak halı eğer makinden çıkmış ve askı kurutma alanına alınmış ise o halının temizliği bitmiş demektir. Nemli halılar özel yapılmış halı askı aparatlarına yerleştirilerek kurmaya bırakılır. Bu kış aylarında bunlardan farklı olarak halı kurutma odalarında da aynı. Pakas PKS 01-İ Çamaşırlık.


Hızlı Görünüm Favoriye Ekle. Farklı seçeneklerdeki makine halıları da sizleri beklemektedir. Roman müşteri, çamaşır kurutma askısı ve ütü masası ithal edecek. Yaz ayında ev hanımlarının temizlik aşkı tutunca halı yıkama talepleri de artış.


Bu aşamada halı aynı zamanda çok büyük oranda da kurutulmuştur. Hafif nemi kalan halı, kurutma askısına alınarak tam kuruması sağlanır.


Ayrıca kış aylarında bunlardan farklı olarak halı kurutma odalarında da aynı.

Bununla birlikte halının tam kurutulmaması halı dokularının her geçen gün zayıflamasına ve zaman. Kıyafet askılığı, Çamaşır kurutma askısı, Tuvalet kağıdı, Çöp kutusu, Şampuan. Biz bu firmaya bir kez halı verdik bir daha tövbe ediyoruz. TEK HALI YIKAMA, %1Temizlik, %1Hijyen, %1Ekolojik ve %1Müşteri.


Geri çekilebilir çamaşır kurutma makinesi askısı ayarlanabilir paslanmaz çelik ip halat. Geri çekilebilir kurutmak kurutma askı ayarlanabilir paslanmaz çelik ip halat.


Diatom çamur kaymaz emici hızlı kurutma Ultra emici Mat banyo Mat halı. Askılı Dilsiz Uşak. Alt Kategoriler. Elektrik süpürgesi, - Saç kurutma makinesi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.