24 Kasım 2016 Perşembe

1 Basinç düşürücü

Tıkla, en ucuz basınç düşürücü seçenekleri ayağına gelsin. Aynı Gün Ücretsiz Kargo. Başarılı Satıcı. Evler için ideal su basıncı bar seviyesindedir.


PNBASIÇ DÜŞÜRÜCÜ – bar CASE. Rakor x İç vida. Ayar basıncı : ~bar. TL (%, havale indirimi). Basınç Düşürücü. Dengelenmiş dizayn. Vana kartuşu yüksek. Kombi, Çamaşır ve Bulaşık Makinası gibi cihazların girişi için uygundur. Bağlantı boyutları. Her iki tarafta manometre bağlantılı yuva. Alçaltma Oranı. Teslimat kapsamı. Değiştirilebilir kartuşlu basınç düşürücü vana.


Sıvılar için (150ºC), hava ve yanıcı olmayan gazlar için (80ºC) içindir. Kontrol borusu bağlantısı. Giriş basıncı manometresi. Pistonlu, İç Vida x İç vida) Pistonlu.


Otomatik Filtre. RÜN MODEL KODLARI. G SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ. NES - BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ, (2, bar), Demir döküm gövde, PN1 flanşlı, DN 15. Sit Malzemesi: ºC. Manometreli ürünler çıkış basıncını. Trusted Partners. Innovative Solutions. Sfero döküm gövdeli, buhar ve. MANOMETRESİZ BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ PAKKENS. Bu işlem esnasında. Güncel Döviz Kurları. Armaş "PR" modeli basınç düşürücü kontrol vanaları, yüksek giriş basınç.


Not suitable for steam! Working (inlet) pressure : max. Pilot vananın ayar cıvatası çok gevşemiş olabilir.


Damlama hatları gibi düşük basınç gerektiren veya çıkış basıncının hassas bir şekilde ayarlanması gereken. Su basınç düşürücü, su sisteminin farklı yerlerine takılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.