11 Kasım 2016 Cuma

Akü takviyesi ne kadar sürer

Aküden aküye bağlantı (jump-start) için kullanacağınız akünün aynı amper olmasına dikkat edin. Motoru ve de elektrik harcaması. Araçtan araca akü takviyesi yaparken dikkat edileceklerin hepsini bu videoda bulabilirsiniz.


Arabayı takviye kablosuyla başlatma talimatları. Akünün etrafında kıvılcım ve alev oluşmasını engelleyin ve sigara içmeyin. Her iki akü de aynı voltaj değerinde.


Eğer bu kabloya sahipseniz aşağıda. Aracınızın aküsü farklı nedenlerden dolayı bitebilir. Aküsü biten araba nasıl çalıştırılır? Akü takviye kablosu nasıl kullanılır.


Akü takviyesi ne kadar sürer

Dolu aküden bitmiş aküye enerji. Aracımızın aküsü boşaldığı zaman akü takviye kablosu ile başka bir araçtan veya dolu olan bir aküden enerji yüklemektir. Ayrıca aküsü tamamen biten bir aracı, başka bir araçtan takviye ile çalıştırıp.


KEZ AKÜ ŞARJI: V aküsü olan tüm araçlara uygundur. Tek bir şarj ile 5-defa akü takviye yapabilir. Aküden sıvı eksilmesi görülürse de gerektiği kadar saf su takviyesinin yapılması gerekir.


Söz konusu sıvı ekleme işlemi bakım gerektiren akü türleri için geçerlidir. Onda bir sıkıntı var mı elektronik beyin filan? Takviye kablosu kullansak?


Akü takviyesi ne kadar sürer

Başka araçtan akü takviyesi alarak aracı çalıştırmak. Eğer aracınızın takviye edilerek çalışacağına inanıyorsanız takviyede dikkat edilmesi. Joom mağazasında akü takviye marş motoru ve hava kompresörü için en iyi fiyatlar.


Geniş seçim ve devamlı güncellemeler! Bitmiş akünün, çalışan arabadan birkaç dakika şarj olmasına izin verin.


Böyle bir olay yaşadığında çevreden yardım alıp başka bir araçtan aküye takviye yaparak sorunu çözebilirsin. Bunun için akü kollarını arabada.


Peki akü sürekli olarak şarj ediliyor ise neden akü belirli bir kullanımdan sonra. Akünün bitmesi yolda kalmanız anlamına gelecektir. Bu durumda zorluk çekmemek için mutlaka yanınızda bir akü takviye kablosu bulundurmalısınız. Oto Ekspertiz Ne Kadar Sürer ? Eğer farlar parlak ise akün bitmemiştir ve akü takviyesi yapmanın bir yardımı olmayacaktır.


Araba anahtarı üzerindeki düğmeye bastığında veya kapıyı dışarıdan. Soru : Merhaba Aracıma akü takviyesi yapıldı Aracımın iç aydınlatmaları sinyaller uzun.


Akü takviyesi ne kadar sürer

Akünüz bittiğinde yada aracınızı çalıştırmadığı zamanlarda başka bir akü veya bir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.