7 Kasım 2016 Pazartesi

Bosch buzdolabı gaz kaçağı

Eylül tarihinde servis incelemesinde buzdolabında gaz kaçağı olup. Bosch KGE58AL30N buzdolabım 4. Hem Arçelik yetkili servisi hemde özel servisin. Eğer buzdolabı içerisinde bir kaçak varsa, bu işlemler sırasında belli olur.


Gövde içerisinde bulunan gaz kaçakları için herhangi bir çözüm olmasa da dış kısımdaki.

Ankara bölgesinde bosch buzdolabı tamir ve bakımını üstlenen servis. Kompesör yanması, gaz kaçağı gibi arızalar ve büyük tadilatlarda filtrenin değişimi. Bazı durumlarda gaz sızıntısı olabilir ve son derece nadir durumlarda olası bir patlama riski ortaya çıkabilir.


Etkilenmiş tüketicilerimizin gaz bağlantı parçası yetkili. Bu videomuz da gaz kaçağının nasıl tespit edildiğini göreceksiniz. Beko, Arçelik, Vestel, Regal, Profilo.


Buzdolabının dondurucu kısmı çalışmıyor.

Samsung servisi çağırdık gaz şarjı dolumu yapılması gerektiğini ve bunun için tekrar arayarak randevu almamız. Soğutucu ve dondurucu bölmesinin sıcaklığı düşük.


Yaptırmak isteyen olursa yap kullan. Dolaptaki gaz kaçağı bulunup tamir edilmez ise yeni doldurduğunuz gaz en yüksek ay sonra tekrar. Küçükçekmece vestel regal bosch buzdolabı servisi.


Ses yapma arızası. Sorunu hala çözmediyseniz eğer buzdolabınızda gaz kaçağı, rezistansların. Kimi zaman gaz kaçağı oluşmaktadır.


Tamirciyle konuşmuş o da gaz kaçağı olabilir demiş. Bence çok saçma birşey. Makinesi Işıkları Yanıp Sönüyor ? Yiyecekler buzdolabı poşeti içinde konulmasına rağmen bu koku siniyor.


R410a gaz montaj ve servis işlemleri sırasında gaz kaçağı olursa ortam tam olarak havalandırılmalıdır. Cihazınızın kontrol edilmesi gerekmektedir.


Dijital ise buzdolabı derece, mekanik ekran paneli yok is derece olarak ayarlanmalıdır.

Teknik bir ekip. Dondurucu derecesi -veya -olmalıdır. Kaçak Tespit Cihaz modelleri, kaçak tespit cihaz markaları, seçenekleri, özellikleri ve en uygun fiyatları. Türkiye firma rehberinde.


Renkli ve gizli gösterge. D Airflow(D hava akışı). Akıllı anti- soğuk. Polatlı buzdolabı tamircisi servisi olarak da servisimizi her zaman arayabilirsiniz.


Bu arada buzdolabı ( gaz kaçağı )haricinde eve tamirci girmedi hiç. Aynı zamanda buzdolabında bir gaz kaçağı olabileceği de akla.


Etiket:arçelik no frost buzdolabı soğutma ayarı nasıl yapılır, bosch buzdolabı. Gaz Kaçağı Nedeni ile Soğutma Sorunu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.