17 Kasım 2016 Perşembe

Buzdolabı koku giderme yöntemleri

Buzdolabını tamamen boşaltın. Bir kaba ılık su koyun ve içine yarım fincan. Bu yöntemi uygulayacak olursanız, kabın buzdolabınızda saatten uzun kalmamasına. Bu yanlış kullanım ve bazı nedenlerden dolayı oluşan bu kokuları gidermek içinde elbette bayanlar olarak etkin çözümler bulduk.


Elektrik Kesintisinden Sonra. Sonuçta en kolayı kokuyu oluşmadan önlemek. Sirke ve su buzdolabınızın yüzeyini temizlemek için doğal bir yöntemdir. Bugün size buzdolabından kokuyu nasıl kolayca çıkaracağınızı, basitçe ve uzun süre göstereceğiz.


Hangi yöntemleri seçeceğiniz. Koku giderme yöntemleri. Bu kısa videoyu sizde izleyebilirsiniz. Amonyak koku engelleyici ve mikropları öldürme konusunda oldukça etkili.


Geleneksel yöntemler. Halk ilaçları ile buzdolabından hoş olmayan bir koku çok basit ve kolay bir şekilde çıkarılır. Hem yeni hem kullanılmış buzdolabında koku. Nasıl değil mi inanılmaz sürpriz bir buzdolabı koku önleme yöntemi.


Bir de o kokunun tüm yemeklere sinmesi var ki insanın buzdolabını atıp ye. Bunun için önce sirkeli su ile buzdolabınızı silin. Kabartma tozu buzdolabında bırakılabilir ve temizlikten sonra kalan.


Buzdolabı koku giderme yöntemleri

Bu yazımızda buzdolabının kokusunu gidermek ve gelecekte geri. Bu yöntem yiyecekleri birbirleriyle kokuları karıştırmadan uzun süre uygun tutar.


Bütün kutuları, rafları ve çıkarılabilen diğer şeyleri. Bazen, buzdolabındaki bir gıdanın varlığını unuturuz, ta ki bir gün tüm.


Bazı buzdolapları kötü kokuları gidermeye yönelik kartuş içerir, fakat bu. Kısa bir süre içerisinde yulaf ezmesi, tüm kötü kokuyu emerek yok edecektir. Hiçbir Yöntem İşe Yaramadıysa.


Böyle durumlarda sorun genelde buzdolabının. Limon, portakal veya greyfurt yağları, aşırı çiçek kokusu olmadan taze, güneşli bir koku verir. Kurtulmak ise çok.


Bu harika yöntemleri uyguladığınızda kokudan eser kalmayacak. Arkadaşlarınızın. Kedi kumu da koku giderici olarak kullanılabilir.


Böyle bir ferahlatıcı yöntem sadece kokuyu gidermek için değil, aynı zamanda odadaki tazeliği. Bugün, kokuyu buzdolabından kolayca, basit ve kalıcı olarak nasıl çıkaracağınızı size anlatacağız.


Bu konuda bazı basit detaylara dikkat ederseniz, buzdolabı kokusu oluşumunu. Süt Dolaptaki kokuyu gidermenin bir diğer yolu da süt kullanmaktır. Bu yöntemle sadece kötü kokulardan kurtulmuş olmayacak aynı zamanda. Video: buzdolabının kokusunu gidermek için etkili yöntemler bölümüne geç — Apartmanda nem kokusu nasıl kurtulmak.


Kar Gibi Bembeyaz Çamaşırlar İçin Püf Nokta Ve Yöntemi ! Kendi hoş kokusunu sunan bir koku giderici görevi görür. Merak etmeyin artık buzdolabının kapağını açınca iştahınız.


Kulağa sıra dışı gelse de. USB şarj yöntemi kullanır Kaldır Bu koku giderici çalıştığında. Diğer yöntemlerden bahsetmemiz gerekirse. Kahve ev içinde, buzdolabında koku giderme konusunda oldukça yararlı bir üründür.


Kullanacağınız bazı koku giderici maddeler, buzdolabının içine koyduğunuz ürünlerin muhafaza edilmesi gibi birçok farklı yöntem ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.