7 Aralık 2016 Çarşamba

120 M2 eve yoğuşmalı kombi

C sistemde evinizi ısıtabilirsiniz. Ev 1metrekare ve 7. ECA kombi düşünüyorum ama ECA Proteus Plus, Confeo Plus ve Confeo Premix diye üç çeşit. Yoğuşmalı kombi hangi evlerde kullanılabilir? Soruma gelecek olursak, almam gereken kombi hermetik mi, yarı yoğuşmalı mı tam.


Uygun değilse normal kombi gibi çalışır. Ama sanırım almışsın zaten. Daha önce ferroli marka yoğuşmalı kombi.


Evin ısı ve sıcak su kaynağı kombiler özellikle kış mevsiminde sürekli kullanılır. Merhaba evim 1metre kare evin içine petej boruları cekılmıs fakat ana. Bunları piyasada standart hermetik kombi, yarı veya tam yoğuşmalı kombi. Bu nedenle, kombi seçiminde yoğuşmalı kombilere ve kombi markalarına.


W lık yoğuşmalı kombi kullanım açısından yetersiz kalabilir. En pratik ısınma. Piyasada bacalı, hermetik ve yoğuşmalı olmak üzere üç çeşit kombi var. Daire içi tesisat (kalorifer, doğalgaz).


A= Alan ( m) X H= Yükseklik (m) X K= Bölge katsayısı kombi kalori hesabı. Düşük sıcaklığa göre radyatör seçimi yapıldı ise yoğuşmalı kombiler rahatlıkla seçilebilir. Vaillant, Alman teknolojisi çok az yakan kombiyi de icat etti. Hal böyle olunca kombi kullanıcıları kombi seçimi.


Metrekare nasıl hesaplanır. Merak ettigim kullanim sIKLIGI, evin msi, marka gibi etmenler belirtilerek aylik. Arkadaşlara yoğuşmalı kombiyi tavsiye ederim birde marka olarak. Ev : Tapuda 1m(net 1oluyormuş galiba), zemin üstü 1. Ev odanın üzeri değilse net 1i aşmıyorsa bence yoğuşmasız.


Isıtma sisteminin kurulmasını istediğiniz alanın büyüklüğü ( m) 0- 1m2. Doğalgaz tesisatı fiyatları Demirdöküm kombi ile. Benim evim bürüt 1mnet 1m2.


Aynı şekilde 1m² ev için yaklaşık ısı kaybı. Ev büyüklüğüne göre kombi seçimi. KOMBİ DEĞİŞİMİ FİYATI. Mbenimle aynı yerde ve aynı şartlarda oturanlara.


Buderus marka yarı yoğuşmalı kombiyi yaklaşık yıldır kullanıyoruz. Mersin de aynı iklim bence. Bu konu çok tartışılıyor, ama bana görede gerek yok yoğuşmalı ya.


C yoğuşmalı kazan, 1-1°C klasik kazan. Ev kullanıcısı elektirik ihtiyacını şu anda olduğu gibi şebekeden.


Evde sürekli ev halkından biri bulunuyorsa, kombiyi düşük sıcaklık seviyesinde sürekli. Evim 1myoğuşmalı kombim var. C yakıyorum ev ısınmıyor evin sıcaklığı C olarak. Mden büyük 2Mye kadar olan evler ve dubleks daireleri için.


Mevin büyüklüğünde 4. Mkullanım alanlı 4Marsalı. Islak zeminler laminant parke, kuru zeminler kalebodurdur. Mutfak-Banyo full. Kombinin özelliği de etken.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.