14 Aralık 2016 Çarşamba

Ada tipi davlumbaz arçelik

Kategori, : ADA TİPİ DAVLUMBAZLAR. Garanti Süresi, : Ay. Günün fırsatını hemen yakalayın. Kademe Sayısı : 3. Lamba Adedi : 1. Detaylı Özellikleri Göster.


Seçtiğiniz ürünle ilgili detaylı bilgiye bu bölümden. P eykv ankastre duvar tipi davlumbaz fiyatı ve teknik özelliklerine sayfamızdan ulaşarak online satın alma işleminizi. Teslimat süresi problem olmayacaksa sipariş geçiniz lütfen.


Fiyat İndirimli Fiyat. Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir. Stokta var stok. Arçelik P SAEI Ankastre Ada. Genel Özellikler. Eğer ocak ada üzerinde planlanmışsa, birlikte kullanılacak davlumbaz dört tarafı açık olarak, duvar yerine tavana monte edilen ada tipi davlumbaz modellerinden. Maksimum Çekiş Gücü: 750. Minimum Ses Seviyesi: dBA.


Tekzen ankastre davlumbaz seçenekleri arasında duvar tipi, ada tipi ya da dolap altı gibi farklı davlumbaz modellerini bulabilirsiniz. Her model için farklı şekillerde. Dayanıklı Tüketim Malları.


Ankastre özelliklere sahip aspiratör, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi, davlumbaz, ocak, fırın, mikrodalga. Ankastre davlumbaz modelleri ile mutfak dekorasyonunuzu tamamlayın! Yağ Filtre Adedi.


Ada tipi davlumbaz arçelik

Cam – Perimetral. Bosch davlumbaz ve aspiratörler ile mutfağınızda istenmeyen kokular artık geçmişte kaldı. Kontrol Tipi Elektronik - Dokunmatik. Temel Özellikler.


Ada tipi davlumbaz arçelik

Kalitenin ve estetiğin en güzel halini tasarlayan bir algıyla işlerini. Tipi Duvar Tipi Davlumbaz Renk inoks. Etimesgut Bağlıca elden teslim edilir.


Ada tipi davlumbaz arçelik

Ada tipi davlumbaz çok temiz az kullanıldı. Hala satılık mı? Vergiler Hariç: 4400TL. Duvar tipi eğimli davlumbazlar en çok tercih edilenlerdendir. Lebpa bir Leblebicioğlu markasıdır. Arcelik PRO 7Duvar Tipi İnox Ankastre Davlumbaz.


Buzdolapları, derin dondurucular, gardrop tipi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.