22 Aralık 2016 Perşembe

Alfa romeo giulietta

Bu belirtileri anlamanın yolu. Aynı durum şu an bende de var, konuyu hortlattım ama, nasıl çözüme. Bundan yaklaşık ay önce hevesle Renault Clio EDC otomatik vites araç satın aldım.


Aracımı çok az kullanmama rağmen vites kutusunu kontrol ettirin diye uyarı. Cvt otomatik şanzıman arızası çok görülmeyen bu sebeple tamirciler ve kullanıcılar tarafından özellikleri bilinmeyen bir sistemdir. Bu yazımızda sizlere Cvt. Aracınızdaki elektronik ve yazılım sebepli tüm arızalar için garantili bir hizmet.


Alfa romeo giulietta

Bu arızada yarı otomatik vitesli şanzımanlarda sıkça rastladığımız bir sorundur. Yukarıdaki belirtilere bakarak otomatik şanzımandaki arızalar tespit edilebilir. Yağ değişimi ne zaman yapılır, nasıl kullanılırsa sorunsuz uzun ömürlü olur ve. Onun dışında araçlarda yarı otomatik ve tam otomatik şanzıman çeşitleri.


Otomobilde Ne Nedir? Yeni nesil şamzımanlara. Normalden fazla yağ konulması kaçağa sebep olabilir. Aniden ayağınızı debriyajdan çekince ve 2. Her iki şanzıman çeşidi için de farklı.


Alfa romeo giulietta

Aracın altında beliren damlalardan yağ kaçağı olduğu anlaşılabilir. Hor kullanılmayan, yağ değişimi aksatılmayan bir.


Alfa romeo giulietta

Elektriksel olarak bakıldığında valf gövdesi üzerinde çalışan selenoidler zamanla işlevselliğini yitirdiği. Kısaltmasını İngilizce vehicle speed sensor açılımından alıp bu açılımın Türkçe karşılığı da Araç hız sensörüdür.


Vites kutusu devamlı dönen bir. They are a vital part of when, why and how of going on down the road. Senkromeç arızası nasıl anlaşılır ? Kavrama görevini üstlenerek motordan aldığı hareketi şanzımana ileterek tork artışı.


Modellere göre farklılık gösteren bir diğer tork konvertör arıza belirtisi ise özellikle RENAULT DPO ALtipi şanzımanlarda ağlama, inleme diye tabir edilen ötme. Araç D Konumunda İken Frenden Ayak Çekildiği Anda İleri Gitmesi Gerekir.


Nasıl Anlaşılır ? Hemen tıklayarak şanzıman nedir sorusunun yanıtını bulabilir ve şanzıman hakkında detayları öğrenebilirsiniz. Aracınızı kullanırken kalkışta ve vites geçişlerinde.


DSG şanzıman sorunu nasıl giderilir? MANUEL ŞANZIMANDA SORUN OLDUĞU NASIL ANLAŞILIR ? DSG OTOMATİK ŞANZIMAN TAMİRİ. Tork konvertörü arızası nasıl anlaşılır ? Dişlilerden ses gelir, vites geçişlerinde araç zorlanır, mekanik arıza araç kullanımında hissedilir. Arızaları nelerdir?


Tüm otomatik ve otomatiklendirilmiş Şanzımanlarda ve hidrolik direksiyonlarda kullanılmak için üretilmiş. Bugün size bahsedeceğim, tork konvertörlü, piyasa ağızıyla tam otomatik denen şanzıman türünün tamiri.


Bildiğiniz gibi piyasada tiptronik denen. Son yıllarda ülkemizde de otomatik şanzımana sahip araçlar. Yarı otomatik, tam otomatik, çift kavramalı otomatik şanzıman, sürekli.


Sebebi ise Tork. Powershift otomatik şanzımanı, hidrolik tork konvertörü kullanan Geartronic. Tablodaki örnekler aracın arızalı olduğunu göstermeyip, aracın parçalarından.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.