28 Aralık 2016 Çarşamba

Anadolu şark sofrası numarası

Anadolu şark sofrası numarası

Müşteri hizmetleri telefon numarası : Faks numarası : E-posta adresi: si. Anadolu Şark Sofrası, Sanayi, İstanbul telefon, adres, nerede, iletişim, çalışma saatleri ve sipariş bilgileri. Enverpaşa Caddesi, Esenkent, Bahçeşehir. ESENYURTUN EN BÜYÜK LEZZET SOFRASI.


Tavsiyem bir yere gittiginizde siparis vermeden. Restoranlar ve Kafeler bölgesindeki Anadolu Sark Sofrasi yakınındaki indirimli oteller. MDİ REZERVASYON YAPIN! E KADAR TASARRUF. Lahmacunu numara. YILINDA HİZMETE. Adana kebap lavaşa sarılarak dilim baklava şeklinde kesilir, özel sos, tereyağı, kaşar peyniri, bulgur pilavı, közlenmiş biber, közlenmiş domates, yeşillik, sumaklı. Aşık Veysel Mah.


Anadolu şark sofrası numarası

Yemek Bahçeşehir Restoranlar sektöründe bulunan Bahçeşehir Beyhatun Şark Sofrası firmasına ait tüm iletişim, adres ve hizmet ürün-hizmetlerine. Dedim ki bari aşağıdaki anadolu şark sofrasını arayayım lahmacun göndersin. Adam diyo ki bu adres.


Bu mekanın şu an aktif fırsatı bulunmamaktadır. Yakınlardaki benzer mekanların aktif fırsatlarını inceleyebilirsiniz. Vip Fen Bilimleri Gaziosmanpaşa. No: 2-( Şark Sofrası karşısı).


Anadolu şark sofrası numarası

En uygun sigorta teklifini almak ve tüm sigorta çeşitlerini incelemek için tıklayın! Ziya Şark Sofrası Florya, Şenlikköy, Bakırköy, İstanbul restoran yorum, menü, fiyat, adres, harita, fotoğraf, rezervasyon, telefon numarası, iletişim bilgileri ve tüm.


Zengin menüsünde Anadolu mutfağı tatlarının, kebap ve et yemeklerinin yanı sıra.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.