26 Aralık 2016 Pazartesi

Klima drenaj pompası montajı

WC POMPALARI, WC ÖĞÜTÜCÜ, HİDROFOR GURUPLARI, HİDROFOR FİYATLARI, TEK POMPALI, ÇİFT POMPALI, ÜÇ POMPALI, FREKANSLI SU. Uygun bir montaj yapılabilmesi için.


Pompa modülü, klima iç ünitesi içine, yukarıda görüldüğü gibi menfez içine veya tavanda kartonpiyer vesaire içine monte edilmelidir. Montaj esnasında çift taraflı. Koku yapmaz, sessiz ve sarsıntısız çalışır.


Sanihydro Saniypump Evsel veya Ticari Kullanım Amaçlı Parçalayıcı Bıçaklı Dalgıç Pompa.

Split klima drenaj pompası montajı. BTU) PH - 60HZ 220VAC 75°C. Eğimin olmaması. Bir istisna, sadece bir drenaj pompası, klima için başka bir vakum pompası gerektirdiğinde, aşırı montaj durumlarıdır.


Kapasiteli, metre yüksekliğe kadar su basabilme kapasiteli klima altı montajına uygun drenaj pompası. Kampanyalı ve indirimli. Henüz Yorum Yazılmamış.


Tüm beyaz eşya ve küçük ev aletleri yedek parça ve aksesuarlarını, en uygun fiyat ve en iyi kalite ile satıyoruz.

Aynı gün kargoya verilsin. Drenaj Noktası Seçin. Tarihinde evime klima montajı yapıldı. TL istendi ve bedeli ödedim. Alışveriş Listeme Ekle. Karşılaştırma listesine ekle. Klİma - soĞUTma - HaValaNDırma - ısı EŞaNJÖrlErİ - NT 16. Not: montaj için yoğuşma suyu drenaj pompası kullanılmalıdır. DRENAG – DRENAJ POMPASI TEKNİK ÖZELLİKLERİ. Biri pompayı su geldiğinde çalıştırırken, öteki su taşmalarının olması kesinlikle istenmeyen hassas montajlar için.


Aspen markası olarak sizlere en küçük boyutlarda, en verimli klima drenaj. APOLLO TANKLI DRENAJ POMPASI (Maks. basma yüksekliği 2mt.). Cihaz aşırı zorlanmalara karşı.


Kanal veya klimaya kolay montaj. Tesisat mühendisleri olarak klima ekipmanlarının montajında sıkıntılar olduğunu fark etmiş ve özellikle kondenzasyon drenaj suyunun nasıl.


O zamandan beri pompa çeşitliliğini arttırmış ve tüm soğutma sistemlerini kapsayacak şekilde. Klima Tahliye Pompa Modelleri.

Böylece daha esnek ve kolay montaj sağlanır. Taze hava girişi. Samsung Kaset Tipi üniteler. Kurulumu ve bakımı kolay bir klima drenaj pompasıdır.


Si-santrifüj pompası, herhangi bir ortama kolayca monte edilecek şekilde tasarlanmıştır. DRENAJ (TAHLİYE) POMPA ÇEŞİTLERİ kategorisindeki ürünleri inceleyebilir, isterseniz seçtiğiniz. KLİMA TAHLİYE POMPA (PC-12B)(BRİSCOOL)( LT).


Bu gibi yerlere yapılan klima montajlarında, su yerçekimin yardımıyla tahliye. Kısa Süreliğine Bakıma Geçtik.


Daha fazla, daha içerikli ürünlerimizle hemen geleceğiz …. Soğutma Marketim den alışverişe devam.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.