20 Aralık 2016 Salı

Motor yağ yakıyor masraf 2020

Ve motorun fazla yağ yakması, sadece fazladan motor yağı masrafı anlamına gelmez. Maliyeti katına katına çıkabiliyor. Egzozdan mavi duman çıkması da motorun yağ yaktığı anlamına geliyor.


Bir aracın yağ yaktığını anlamanın yolları, egzoz dumanı mavi olur. Motor yağı kontrolünün belli periyodlarla mutlaka yapılması gerekir. Bu durumda akla.


Arabanın Yağ Yaktığını Nasıl Anlarız ? Araçta yağ eksilmesi önemli bir soruna işarettir. Haber Giriş: 09. Motorun Yağ Yaktığı Nasıl Anlaşılır? Son Güncelleme: 09.


Araçla ilgili yağ yakma ve klima sorununun sürekli tekrarlanması üzerine. Motor yağının sürekli olarak değiştirilmesi durumunda motorun ömrünün daha da uzamasında en etkili yöntemlerden bir tanesidir. Aşırı bir masraf gerektirmediği takdirde, bütün masrafları satıcıya ait olmak. Aracımızda yağ eksiltme sorunu var.


Halk dilinde aracın yağ yakması, motorun yağ yakması şeklide bilinen motorda yağ. Turbo sistemlerindeki bir arızadan dolayı da motordaki yağ egzoza kaçıyor olabilir. Motorda büyük hasarlara ve masrafa neden olabilir. Günümüzde birçok kişi otomobil alırken motorun durumunu öğrenmek istiyor.


Araçların yağ yakması ya da diğer bir deyişle yağ eksiltmesi araçta önemli bir. Araç yağ yakarsa motor kapağını açınca hava üfler. Eğer motor yağ yakıyor olsaydı, bu kadar yüksek yağ yakma oranı ile, gaza her bastığınızda egzozdan masmavi duman.


Sıfırdan motoru rektefiye etmenin ciddi bir masraf olduğu düşünülürse segman. Periyodik Bakım,Oto Mekanik ve Motor Tamiri,Bilgisayarlı Arıza Tespit. ARAÇ YAĞ DEĞİŞİMİ. Aracınızın motor yag degısımı geldıgınde petronas 15wmotor yagı ıle degıstırıp yag.


Araç Motor Yenileme Motor Rektefiye Araçlarımızın motorlarını yenilemek. Fakat forumları. Motor yağ yakması Nasıl Anlaşılır - Motor yağ yakmayı önleyen. Sadece yağ takviyesi yapmam gerektiğini söyledi.


Yani bu meret yağ yakma devam. Evet motor yağ yakıyor turbo da bu yağı basıyor ama bu yağ turbo sisteminden.


Fiat Linea yolda giderken hız farketmeksizin motor arızası verip stop ediyor cihaza bağlattım yakıt yolu basınç. Merhaba il dışı araç alımı çekici dahil masraf ve detay bilgi verebilirmisiniz. Görüntüleme: 222.


Ayrıca bu problem motorun yağ yakması olarak da biliniyor. Bakımların düzenli yapılmaması durumunda motorda kalıcı hasarlar oluşabileceğinden ileriki dönemde yapılan masraf bakım masrafının. Aniden gaza yüklendiğimde araç tekleyip motor arıza lambasını yakıyor.


Müdahale edilmezse yağ yakmaya başlayabilir, motoru yiyebilir ve size büyük masraflar çıkarabilir. DSG ve turbo motor ikilisini alan ise araba kullanmanın keyfine varacak.


Adamlar yapmış araştırmayı hatta haberi bile bu sitede çıktı Hyundai en az masraf ve arıza çıkaran marka bakın siteye. Tofaş fabrika üretim şartları gereği az bir miktar yağ yakması normal kabul. Hangi marka hangi markanın motorunu kullanıyor?


Turbonun yağ yakması sonucu dumanın gri renk olması en sık karşılaşılan sorundur. Aracı alırken motor arıza lambası yanıyordu satıcı şahıs önemli değil abi ben.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.