13 Aralık 2016 Salı

Sera isıtma sobaları

Ekonomik Fiyatlandırma. Artan maliyetlere rağmen, Çiftçiyi desteklemek adına ekonomik. Bu oran geleneksel ısıtma sistemlerine göre az yakıtla yüksek verim.


Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. Isı çıkış termometresi ile ısıtma sisteminin verimi ve yanma ayarı kolaylıkla yapılabilir.

Kül boşaltma sistemi. Yoğun hava akışı ve yüksek sıcaklığı sayesinde seranızı dondan.


Projenin yapılacağı bölgeye ait iklim özelliklerine ve yetiştirilecek ürün cinsine göre, uzman ekipler ısıtma sisteminde. Sobalarla Isıtma Sistemi.


Odun, kömür, gaz ve hatta topaklar gibi çalışabilirler. Fırın ısıtmasının büyük. Jeotermal Enerji Semineri.

TASARIM ESASLARI. Tüp bitmediği sürece asla ısıtmayı durdurmuyor. Büyük haçimli alan ısıtma - ( sera – çiftlik – fabrika ). Sıcak hava kazanı. GENEL ÜRÜN KATALOĞU.


Kurulan ısıtma sistemlerinde ortamdaki sıcaklığın kontrolü termostatlar ile sağlanmaktadır. Adres :Altınova Cd. SERA ISITMA SİSTEMLERİ. Seralara ısıtma sistemi kurmak şart.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Projeye göre özel dizayn edilen ve üretilen ısıtma sistemi yatırımcılara ekonomik ve verimli çözümler sunmaktadır. Elektrikli Isıtma Sistemleri. Isıtma sistemleri birkaç değişik sistemde olabilir.


Su, hava veya soba ile. Sera Kök Isıtma Sistemi Nedir? Su ile yapılacak sistemde sera içerisine ısıyı yaymak için boru ve ya.

Pınarlı, Antalya. Firmanın Diğer İlanları. Bu firmanın aktif ilanı bulunmaktadır. Yakınlardaki İlanlar. Aradığın lokasyona yakın ilanları. Farklı sera ısıtma teknikleri arasında yerden ısıtma elektrikli sistemleri, maliyetleri en düşük çözüm olarak kabul ediliyor. Yerden ısıtma fiyatları hem projelendirme. Diğer ısıtma sistemleri teknolojisi gereği, seranızı homojen olarak ısıtamadığı için her sene.


Hava aparatı çiftlik ısıtma, sera ısıtma, fabrika ısıtma, sulu sistem sera ısıtma. Ms-Asmak hava üflemeli ısıtma sistemleri, üstün özellikleri, emniyetli ve pratiği ile kullanım alanlarında çok ekonomik ve konforlu ısıtma.


Modern seralarda genellikle merkezi ısıtma sistemi kullanılmaktadır. Seranın ihtiyacına göre ray ve duvar ısıtma borulama sisteminin dışında, kar eritme ve bitki ısıtma sistemleri de kullanılabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.