27 Aralık 2016 Salı

Vantilatör motoru

Yaptığınız aramaya benzer 3adet ürün gösteriliyor. Akıllı Sıralama. TLfiyat varDetaylar.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world on. Vantilatör Yedek Parça arıyorsan site site dolaşma!

Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al. W (220V) gücündedir. Toptan fiyatları görebilmek ve sipariş.


Sanayi tipi ürünlerde termal sigortalı motoru olan ve tam koruma sunan ürünleri seçebilirsiniz. Farklı ortamlarda kullanabileceğiniz duvar tipi vantilatörler ise.


Bunun için çevrede tamirci aradık bulamadık bulduklarımda parçası yok. GeT kredi kartına taksitli alışveriş. Tüm Özellikleri Gör.

Gerilim, Vdc. Teknik Özellikler. A (ampere) thermally protected motor. Includes 10A adjustable thermostat. Döküm pervanesi ve güçlü motoru sayesinde bulunduğunuz ortamı olabilecek en. Büyük, küçük ya da duvara monte ve ayaklı modelleri ile en uygun vantilatör fiyatları koctas. Tavan vantilatörleri için stator rotorumuz hem endüstriyel hem de ev dekorasyon cihazlarında uygulanır. Axial fan, fan motoru ve fan aksesuarlarının teknik bilgileri ve fiyatları.


Yüksek model çeşidiyle en uygun fiyata anında stoktan teslim. Böyle bir durumun. Ana SayfaGölyüzü ve çevresinde Elektronik.


Wheeler tarafından geliştirilen vantilatör sistemi, bir elektrik motorunun miline takılan pervaneden. DC Oscillating fan. Explosion-Proof Motor Fan. Portable Ventilators.


The Donaldson Torit Backward Inclined Fan is a convenient and cost-effective.

Computer balanced fan and motor assembly ensures. Mar Decorative trim on the motor brings a handsome Old World look to this driftwood ceiling fan, Driftwood finish motor. Five driftwood finish blades.


Fans with clutches control fan speed depending to the real cooling demand while reducing cyclic fan noise and improving fuel. Engine Efficiency. BOSCH - BOSCH BUZDOLABI İÇ FAN MOTORU (ORJİNAL). Boyu Motor Garantili, Sessiz, Dekoratif, Aydınlatmalı Tavan.


VANTİLATÖR MOTORU. This listing is far from your current location. See near me. En uygun fiyatlı, orjinal ve garantili yedek parça seçeneklerini aloparca da bulabilirsiniz.


Fan Motoru Isıtma ve Soğutma Sistemi oto yedek parçaları. We are Gofee Motor, China FRP exhaust fan manufacturer,we make exhaust fan, wall mount ventilation fan,ventilation fan motor, greenhouse exhaust fan,fan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.