12 Ocak 2017 Perşembe

Bağlarbaşı bilgisayar tamiri

Bilgisayarınız veya akıllı cihazınıza uzaktan mı. Yerinde Servis Hizmeti. Mobil Hizmetimiz vardır. Bağlarbaşı bilgisayar.


Baglarbasi asus bilgisayar servisi bilgisayarınızda meydana gelebilecek her türlü arızalara anında çözüm üretmektedir. PlayStation ve Xbox ailesine ait oyun konsollarında teknik sorunlar yaşıyorsanız bunlara çözüm üretmeyi başarabiliriz.


En iyi tamir ve bakım. Hala satılık mı? Fiyatta pazarlık payı var mı? Merkezine 10km ve üzeri adreslerden ücret talep edilebilir. Anakart tamir, onarım. Elektronik cihaz onarımlarında ilk. Hızlı ve ücretsiz. Tam zamanlı, dönemsel ve yarı zamanlı iş ilanları. Toshiba ürünleri-sistemleri ile ilgili donanımlı ve profesyonel teknisyen- mühendislerimiz ile Toshiba teknik servis hizmeti de vermekteyiz.


Firmamız tarafından yapılan bütün notebook tamirleri ay işçilik ve yıl parça. Notebook tamiri için hizmet verdiğimiz bölgeler. Keçiören, Ankara. TELEFON HARİTA WEB SITESI E- POSTA.


BAŞKENT BİLGİSAYAR. Hazır sistemlerimizi özelleştirilebilir, pc toplama sihirbazı ile kolayca bilgisayar toplayabilir, oyun bilgisayarı seçerken destek alabilirsiniz. Yol bilgisayarı park sensörü cam tavan. NO: kombi servisi, denizli kombi servis, petek temizleme, kart tamiri, kombi ta.


Bağlarbaşı bilgisayar tamiri

Tüm hakları saklıdır. Garanti Altına Alımaktadır. Tamir Edilen Cihazın Tarafımızca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.