6 Ocak 2017 Cuma

Kuluçka nem ölçer

Boyuları: x cm. Kalınlık : cm. TLfiyat varDetaylar. Bu ürün Kaplantis tarafından gönderilecektir.


Kuluçka nem ölçer

Model: tmp-whitedijital problu nem ölçer (higrometre) ve termometre birarada, sağlam yapılı, ideal boyutlarda. Dijital termal higrometre, büyük sıcaklık ve küçük nem.


Kabin içi veya ortam ısı ve nemini Analog ekranda gösterir. Sıcaklık aralığı: - Derece. PROBLU ISI VE NEM ÖLÇER DİJİTAL TERMOMETRE KULUÇKA TERMOMETRE. Kredi kartına taksit, havale veya kapıda ödeme seçenekleriyle!


Kuluçka nem ölçer

Kafes Malzemeleri. Dijital problu nem ölçer (higrometre) ve termometre birarada, sağlam yapılı, İdeal boyutlarda. Nem ve ısıyı aynı anda tek sensörde ölçerek kuluçka. Probu ile hem sıcaklık hem de nem ölçebilir.


Bu termometre ve hidrometre ile bölgedeki nemi ve sıcaklığı rahatlıkla test. Mini dijital sıcaklık ve nem ölçer kuluçka evde beslenen hayvan kaplumbağa yumurtası çıkım sensör termometre – Cazip fiyatlı Çin menşeli ürünler.


Kuluçka nem ölçer

C derece arasında ölüm yapar. Kümes ve kafeslerin. Kulucka Makinası 1Yumurta.


Islak nem termometresi dijital nem göstergesi olmayan kuluçka makinelerinde kabin içi nemi izlemenize olanak sağlar. Kuluçka makineniz için dijital nem ölçer. Cam su haznesi, su haznesi bağlantı. Günümüzde ısı ve nem takibinde en çok kullanılan cihazlardan biri ısı ve nem ölçer cihazlarıdır.


BİM den aldığım ısı nem olceri tavsiye etmek istiyorum HEİFER marka 9. Termostat t41+Kare fan+Termostat kutusu+ Nem ölçer +1motorlu çevirme. Probu koyduğunuz yerin °C ve nem ölçümünü yapar. Yaygın olarak arıcılıkta, kuluçka, ofislerde, depolarda, evlerde vb kullanılmaktadır. Nem Ölçer Yuvarlak Probsuz ürününü ve MODÜL KARTLAR kategorisindeki.


Hassas Terazi, termometre, nem ölçer gibi ölçüm cihazlarını ve sanayi malzemelerini. ESM-37serisi nemli termostat cihazı; genellikle kuluçka proseslerinin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.