23 Mart 2017 Perşembe

Ae101 klima

Gönderen Konu: ae1sahipleri müjde. Ziyaretçi konuyu incelemekte. Henüz Yorum Yazılmamış. TOYOTA COROLLA 1. UYUMLU OLDUĞU ARAÇLAR, COROLLA AE1- AE101.

View more comments. AE1ARKA SAĞ STOP LAMBASI LAZIM. Fiyat : 2TL 3TL. Lütfen, bu videomuzu izledikten sonra beğenmeyi ve yorum yapmayı unutmayın ve abone olarak kitlemizi. M : Hızlı, düz.


SAYFASI fiyatlarını inceleyebilir,online hızlı ucuz yedek. Sayın onno ustam uzun suredir arastirdigim ve sonuca ulasamadigim bir konu var ben toyota corolla 1.

Adı : Evaparatör. Olculerler : 23. Arkadaşlar model gli arabamda klima yok bunun nedeni ne olabilir. Parça Tipi : Logosuz Orijinal Pedek Parça. Tedariçi Açıklaması. Listing location. Airconkøler (Kondensor). KARBÜRATÖRLÜ TİP)(TYC). SOĞUTMA AKSAMLARI. Marka: VEKA Birimi: ADET. Stok Durumu: KDV Dahil: 37TL. Klima (Dijital).


Miktar: ya da A. Geçen gün arabayı servise götürdüğümde farkedildi ön sağ koltuk paspası su içindeydi nedenini sordum klima tahliye borusu tıkanmış içeri suyu atıyor denildi. LÇÜ: 350X639X16.


Yeşil (metalik).

Bu oto yedek parçası aracınızın SÜSPANSİYON. Yani klimasız bir GLİ special veya klimalı bir 1. Ayrıca klima bütün bu modellerde opsiyoneldir. XL görürseniz şaşırmayın. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir.


SKF, web sitemizdeki çerezler, gösterilen bilgileri ziyaretçilerin tercihlerine mümkün olduğu kadar uygun hale getirmek ve genel olarak web sitesi kullanıcı. Pagani had been responsible for toyota corolla ae1klima dugmesi of the bodywork on the Countach and Diablo of the 80s and 90s. Buying a rv bumper toyota corolla ae1klima dugmesi which has a weight of lbs and a lbs cargo limit. Just be sure the ring is strongly seated in its recess when.


TL'den başlayan fiyatlarla. Toyota Corolla GLI 26. Arac tavan hariç boyalı motoru yeni.


Stoklarımızda bulunan sıfır çıkma veya revizyonlu Keçeler ve parçalarını sitemizde inceleyebilir, ucuz ve uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.