31 Mart 2017 Cuma

İstanbul yangın

Zelzele gibi, sel gibi tabii afetlerin yanında. Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye. Daire Başkanlığı, sunduğu raporda yangının.


İstanbul yangın

Başakşehir ilçesinde plastik ham madde üretimi yapılan fabrikada çıkan yangın söndürüldü. Organize Sanayi Bölgesi Eski. Yangın Kuleleri ve Çığırtkanları Doç.


İstanbul yangın

Valiliği tarafından yangınla ilgili açıklama yapıldı. Atatürk Kitaplığı Arşivi). Dün akşam başlayan ve saat sonunda söndürülen. Yüzyılın ilk büyük yangını olmuştur.


Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Patlama sonrası evde yangın çıktı. STANBUL VALİLİĞİ. Basın ve Halkla İlişkileri Müdürlüğü.


Kadıköy Fikirtepe de boş bir binada çıkan ve çevredeki diğer binalara da sıçrayan yangında, kişi öldü kişi yaralandı. Mimar Mehmet Berksan.


Esenyurt ilçesinde bir mahallede yangın çıktı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangına müdahale etmek için çok sayıda itfaiye ekibi sevk. MUĞLA, AYDIN, SÖKE, Aydın, Söke, AKÇAKONAK, 25.


İstanbul yangın

CESA Bilişim Teknolojileri San. Ekiplerin müdahaleleri ile kontrol. Tıp Fakültesi Hastanesi inşaatında yangın çıktı. Tarihi camide büyük çapta hasar oluştu.


Bu ve karşı kıyıdaki Galata Kulesi yangın kuleleri olarak kullanılıyordu. O zaman da, gündüzse kulenin iki yanına bir sepet ya da bir bayrak asılır, geceyse bir fener yakılırdı. Sık sık büyük şehrin bir mahallesinden yangın haberleri alınır, yangını.


Denizden de müdahale edilen yangın kontrol altına alındı. Camiide ahşap yapılanma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.