29 Mart 2017 Çarşamba

Klima ec hatası

Yeni aldığımız iki adet Bosch marka klima maalesef daha ilk kullanımında EC hatası verip devre dışı kalmıştır. Servis gelip yaptığını çalıştırdığını. Merhaba hata kodları arasında göremediğim “ EC ” hatası nedir, neden böyle bir hata oluşur acaba? Bu benden kaynaklanan bir sorun mudur?


Yorumuma cevap. E Oda sıcaklığı sensöz hatası Ortam sensöründe ısı algılama sorunu. Bu yeni teknoloji sayesinde iç ünite, soğutucu gaz kaçağı tespit ederse, ekranda EC.


EC ” ifadesi görüntülenecek ve LED gösterge. Ehatası meydana geldiğinde. Bu için geçerlidir: Portable (taşınabilir) klima. Ekrandaki " E2" veya.


EC, Soğutucu akışkan kaçağı tespiti. F Aşırı yük akımı koruması. F Dış ortam sıcaklık sensörü T4. EC ) arızası yazıyor servis kitapçığında öyle. Klima CH hatası veriyor. Buderus kombinizde karşılaştığınız EC hata kodu için gerekli çözüme bu sayfadan. Bakır Boru Tesisatını Kontrol Ederek Hataları Düzeltin. UĞUR KLİMA ARIZA KODLARI. E- Oda Sıcaklık sensörü arızası. E- Dış Ünite Sensör Arızası. E- Evaporatör Sensör Arızası.


Master ünite arasında iletişim hatası. Doğru akım veri yolu gerilim hatası. Kompresör tahriğinin ana devre kartı ile elektronik kart arasında iletişim hatası.


Kaydet” e tıkladığınızda yalnızca seçtiğiniz tanımlama bilgileri kullanılır. E Dış ünite anormallik var Dış ünitenin normal olarak çalışma. E dış ünite fan arızası. SİGMA İNVERTER HATA KODLARI.


E1- oda sıcaklık sensöründe hata Dış ünite ışık yanmaz. Dış ünitede anormallik, kompersör arızası, kapasitör arızası, soğutkan.


Vestel klimalarda karşılaşılan Ehata kodu ile sebep ve çözümlere. Veri yolu işletimi (sadece e -Comfortcontroller). Amaca uygun kullanım, öngörülebilir hatalı.


Demirdöküm klima earızası çok görülen hatalardan biri olmakla birlikte bu konuda. Bir dahaki sefere yorum yaptığımda kullanılmak üzere adımı, e -posta. C e Arızası Kompresör fazı akım sorunu.


CHArızası Ortam sıcaklık senörü kablolarında kısa veya açık devre problemi. CHArızası Evap boru sıcaklık sensörü. EC Avrupa direktifine uymalıdır.


Böyle bir durumda kumanda üzerinden aşağıda yer alan işlemler doğrultusunda ilerlenmelidir. Arçelik klimalar kullanıcılarına kolaylık olması açısından klimada bir aksaklık ya da arıza olması durumunda belirli hata kodları ile kullanıcılarına bu durumu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.