13 Mart 2017 Pazartesi

Klima kompresörü

Klima kompresörü

Tıkla, en ucuz klima kompresörü seçenekleri. Orjinal Yedek Parça Satış Sitesi. Binlerce ürün uygun fiyatlarla servismarkti. Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin.


Aramayı Favorilere Kaydet. Model Vosvagen. Klima kompresörü çalışır durumda ise, gaz durumu kontrol edilir. Bu esnada soğutucu madde sıcaklığı da artar.


Hareketini, motordan krank kasnağı ve kayışla alır. Merhaba arkadaşlar klima kompresörü yanık tanısı konulan kompresörün ölçümünü ve çalıştırılmasını anlattığımız. Arızanın nedeni kompresördeki her hangi bir parça olabilir.


KLİMA SİSTEMİ mako. GMCC TOSHİBA MARKADIR VESTEL. Misafir olarak (veya ?imdiki statü ile) fiyatlar? Lieferzeit bitte anfragen!


Bu ürünü kredi kartına taksit seçenekleri ile satın alabilirsiniz. Araçtaki iklimlendirme bozulduğu zaman eğer sorun kompresör ünitesi veya iç donanımından. Kompresör tanimlamasi: TM15.


Hızlı Kargo ve Taksit İmkanıyla En Kapsamlı Oto Yedek Parça Sitesi. Geçtiğimiz gün aracın bakımı için teknik servise gittim. Başlıca ülkemizde kullanılan.


Hava nem alma cihazları, endüstriyel tip su soğutmalı chiller sistemleri ve yağ soğutma sistemleri için uygundurlar. Yağ, klima sisteminde önemli bir rol oynar. SANDEN firmasının özel, elektrikli SANDEN klima kompresörleri için SP-APAG yağ.


A13DTE DİZEL MOTORLARA UYUM SAĞLAMAKTADIR. ORJİNAL ÜRETİCİ FİRMA DELPHİ MARKADIR. Kabin ısısını en uygun hale getirirler ve elektrikli araç güç aktarımında.


Ev tipi klima sistemlerinde kullandığımız kompresörlerin mekanik yapılarını kısaca inceleyecek olursak. Normal klasik klimalarda elektrik ihtiyacı ana şebekeden alınırken, araçlarda da motor krank kasnağı ve kayışlar üzerinden alınır.


ARICA OTOMOTİV,OPEL YEDEK PARCA,CHEVROLET YEDEK PARCA,OPEL CIKMA. ANKA FIAT R çıkma yedek parça meganklima kompresörü Fiat Çıkma Yedek Parça, Ankara Çıkma yedek parça, Çıkma Yedek Parça, Çıkma Parça, Cikma.


Klima kompresörü

Stok Durumu : STOKDA VAR. Kodu : QP442PAA. Kategori : excavator Marka. TAKSİT SEÇENEKLERİ. UYUMLU OLDUĞU MOTOR TİPLERİ, BENZİNLİ TÜM MOTORLAR. Oto-Araç kompresörü vasıtası ile soğuk ve.


Klima kompresörü

Sipariş vermeden önce makinenizin marka. Klimalar daha doğrusu klima kompresörleri güçlerini aracınızın motorundan almaktadırlar.


Yüksek basınç ve yüksek sıcaklıktaki bir maddeye gazı dönüştüren birim kompresördür. KOMPRESÖR NASIL ÇALIŞIR?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.