6 Mart 2017 Pazartesi

Klima soğuk ayarı

Klima Çalıştırma Modları. Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. Böylece klimanız artık soğuk yerine sıcak üfleyecektir.


Arçelik Neo inverter klima sıcak soğuk.

Bu modu seçtikten sonra soğutma ayarı belirlemeniz gerekir. Ayar belirledikten kısa bir süre sonra ortam soğumaya başlayacaktır. Kullanma Kılavuzu. Fan hız ayarını cihaz.


AUTO modunda fan hızı ayarı yapılamamaktadır. Soğutma modu seçildikten sonra, klima soğutma modunda çalışır.


Ayar sıcaklığını ayarlamak için " " veya " " tuşuna basın.

KULLANIM KILAVUZU. Uzun süre soğuk havaya maruz kalmayın. Otomatik mod sıcaklık ayar göstergesi. Sonuç olarak sıcak günlerde klimadan ayar cool olana getirilmeli ve değer derecede uygundur, soğuk günlerde ise ayar heat olarak değiştirilmeli ve değer.


Direk soğutucu hava akımı altında uzun süre durarak aşırı soğuğa maruz kalmayın. Zaman ayarlı kullanım.


Soğutma : Oda sıcaklığı termostat ayarına yaklaştıkça, fan hızı yavaşlar. OLEFINI ECO Hava perdesi. Biraz soğuk olduğu zaman düğmesine basın. FAN SPEED (FAN HIZI).


Kurutma modu olmadan klimanızın. Oldukça kaliteli klimalar. Fakat eğer bu ayarları olması gerekin çok altında. Isıtma modu tavsiye edilen derece ayarı dır. HomeWhiz fonksiyonu.

BU KONUM (COOL) SOĞUK KONUMUDUR. Uzaktan kumanda ile ayarlanan sıcaklık. Ayarına (Bölüm ) bakınız. Soğutma için, soğuk havanın doğrudan odada bulunanlara esmemesi.


Sadece Soğutma amaçlı bir modelse uzaktan. Havalandırma tahriği soğuk rüzgar salmaz ancak genel fanı çalıştırır. Aynı zamanda kullanıcının üzerine soğuk veya sıcak havayı üfleyerek rahatsız etmemek üzere kullanıcı sağa geçtiğinde, klima sol tarafa üfleme. Dış ünite isitma işlemi yaparken buz tutarsa, klima.


TIMER OFF tuşu: Bu tuşa zaman ayarını durdurmak için basınız. Audi A▻Çalıştırma ve sürüş ▻ Sıcak ve soğuk ◁Kalorifer ve klima sistemi.


Yaz mevsiminde soğuk, kış mevsiminde sıcak ayarı nasıl yapılır ? Bildiğiniz gibi klimalar kışın sağladıkları sıcaklıktan ziyade yazın serinletmek için daha çok. Vaillant klimada ısıtma ayarı yerinde soğutma ayarı seçilirse yanlış ayar nedeni ile. REGAL KLİMA ISITMA VE SOĞUTMA AYARLARI. Birincisinde ayarların doğru olmaması söz konusudur.


Sıcak bir günde kliması çalışmayan bir arabayla yola çıkmak hem rahatsız edicidir. Eğer klima yüksek ayarda soğuk hava üflerken sorun yoksa ama düşük. Yaz aylarında serinlik istendiği için klima mümkün olduğunca eşya engeline takılmamalıdır. Bu lamba söndükten sonra klima sıcak hava üflemeye başlayacaktir.


Kapaksız kumandalı modellerde ısı. Yaklaşık yarım saat bekledikten sonra sıcak hava etkisini hissedeceksiniz. Kumanda üzerinde bulunan seçenekler ile bu mod devreye girmekte ve ortam soğumaya.


Kurulumu yanlış yapılan bir klima yangın çıkmasına, elektrik çarpma- larına. Acil durum ısıtma işlemi durumunda fan hızı, sıcak havayı dışarı atmak. Genişletmek için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.