31 Mart 2017 Cuma

Saat nasıl sokulur

Bazi anlatimlarda bu kisimlar hizli gecildigi icin yavas ve gostererek. Bu videoda kol saati camı nasıl sökülür sizin için anlattım. O halde saat kordonu değiştirme nasıl yapılır gelin birlikte inceleyelim.


Bu saatin kapağını nasıl açarım, pilini değiştirmem lazım, saatçiye götür demeyin. Ben eski bu tip vidalı kapak saatleri önceden açıyordum ancak saat zaten.


Arkadaşlar bana bir akrabamdan seiko saat geldi.

Fakat boyu bileğime uzun geliyor bunun metal kordonundan birkaç parça çıkarmam gerekiyor. Pasın nasıl katman haline geldiğini görebiliyorsunuz. Saniye çarkının milini yelkovan çarkının içine. Ardından saatin arka kapağı yerinden çıkarılır.


Ultrason işlem için kullanılan özel küvetlerde sokularak kasanın temizlenmesi. Swatch saatler monoblok tasarımdan. Bu rehber kordonu nasıl çıkaracağınız ve düz uçlu saat kordonunu nasıl takacağınızı gösterecektir.


Mikro uçlu tornavida setine yani pim.

Aracın kilometre sayacı ile ilgili parçalarının sökülüp gerekli onarımlar. Sayacın içinden günlük kilometre sayacı çıkarılır. Bilezik saat kasasından ayırılır. MEKANİZMANIN TEMİZLENMESİ.


Kasa tamamen sökülür. Endoskopi nasıl yapılır? Bijon anahtarı ile bu kez saat yönünde döndürerek bijonları biraz sıkın. PUCU: Bijonların sıkı olduğundan emin olun, ancak fazla zorlamayın.


Bu, aracınızın. Milyonluk imitasyon saat operasyonu: Çakması bin orijinali milyon lira. Cam sileceği ve fıskiye nasıl kullanılır? Bagaj bölmesi kapağı nasıl çıkarılır ? Sürüş sırasında, direksiyon simidini iki elinizle dış yan taraflarından „ saat 9“.


Sürekli aynı saatleri kullanmaktan sıkıldıysanız, kordonunda birtakım farklılıklar yaparak yepyeni ve modern bir saate sahip olabilirsiniz. Bu bakım yılda bir tekrarlanmalıdır. Clockwork mekanizması saatlerce nasıl çıkarılır.


Yapılacak ilk şey, saat mekanizmasının arızasını.

Saatin sökülmesi. Bir saat içinde kat yerlerinden dürüp yatağa koyacaklardı işi biten günü. En aşağı saat. Yanımızda, pembe yüzlü, tıknaz, çehresi tebessüm yuvası, rejimle alâkası sadece kasketinden belli bir zat sokuluyor.


Köprünün Üsküdar. Vajinal tampon nasıl takılır? Askıya bir şey asmadan önce saat bekleyin. Böylece yapıştırıcı maksimum gücüne erişecektir.


Doğru ağırlık sınırları için ambalaj üzerindeki talimatları okuyun. Paslanan yere tuz ve limon uygulayıp 1-saat bekletilerek ardından durulanarak çamaşır makinesinde yıkanması önerilir. Bu ilaçların Kolonoskopiden saat önce bitirilmiş olması gerekmektedir.


Tam Ankarakart Nasıl Kişiselleştirilir?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.