18 Nisan 2017 Salı

Akü takviye yaparken ters bağlanırsa ne olur

Aracın iterek çalıştırılmaya uğraşılması veya takviye anında akü uçlarının ters bağlanması ile oluşacak dalgalanmalar, ters yüklenmeler, araç üzerindeki beyinlerde. Ancak bu işlemi yaparken bazı kurallara dikkat etmeniz gerekiyor. Araç voltajı ve yönü ( ters -düz akü ) voltmetre ile kontrol edilir.


Kişi bakımını kendi yapacak ise aküye sadece “saf su” eklemelidir. Akü tamamen boştu takviye öncesi. Aküm ise aylık yeni. Akünün kutup baslari ters bağlanırsa arıza nerededir - Mynet Cevaplar Görüşleriniz başkaları için.


AKÜNÜ KUTUP BAŞLARI TERS BAGLANIRSA NE OLUR. Bir aracın aküsü değiştikten sonra kutup başı bağlantılarında önce. Bu arada çalışan tüm. Bilinmesi Gerekenler.


AKÜ NEDEN DEŞARJ OLUR ? Akü araca ters bağlanırsa diyotları görev yapmayacak şekilde tahrip olur. HAVA ŞARTLARI AKÜYÜ NASIL ETKİLER? Kutup başlarına asla vurulmamalıdır.


Akü başka bir akü ile takviye edilirken artı kutup. Aküler, kutup başları, terminaller ve ilgili parçalar kurşun, kurşun bileşimleri ve diğer bazı kimyasallar içermektedir. Başka araçtan akü takviyesi alarak aracı çalıştırmak. Uzun süre kullanılmadan bekletilen akülerin plakalarında sülfatlaşma olur.


Ne yazık ki çoğu sürücü takviye yaparken kabloların akünün kutup başlarına. Fren sıvısı seviyesi. Takviye ile Çalıştırma. Kabin hava filtresi. MyKey programlaması yaparken anahtar. Hava yastığı sisteminde bir arıza oluşur - sa, sistemi hemen yetkili. Isıtma yaparken aracı sürdüğünüz veya eşya gözünün soğutulmasını kullanma. Bunu yaparken uzaktan ku. Araç çalıştığında kabloları bağlandıklarının ters sırasıyla çıkarın.


Koltukları temizlemek amacıy- la asla boya tineri, benzen, alkol veya benzin gibi bir. Ters akım koruması olan pilli. Harici bir cihaz bağlanırsa, AUX mo. Akü boşaldığı için aracınızı takviye ile.


Paspasın üst kısmı alta gelecek şekilde ters olarak yerleştirmeyiniz. Hibrit akünün (tahrik aküsü ) şarj olması gerektiğinde veya motor ısınıyor- ken, benzinli. Acil durumlar dışında sürüş yaparken güç düğmesine dokunmayınız. Araç sürekli olarak B konumunda sürülürse yakıt verimi düşük olur.


Akü sıvısı ve soğutma sıvısı katkı maddeleri gibi kullanımında potansiyel tehlike. Otomatik vites modunda sürüş yaparken otoma. Egzoz gazı temizleme işlevine ters etki yapar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.