3 Nisan 2017 Pazartesi

Alarko serena kombi resetleme

Bu düğme ile kombiyi bir. Düzelme olmazsa eğer “R” konumlu reset düğmesine basarak resetleme işlemi yapabilirsiniz. Gaz vanaları açık ve kombiye gaz gelmekte ise resetleme işlemi yapmalısınız.


Muhtemel Çözüm: Ekranda arıza kodu ile birlikte reset yazısı da belirir. Eğer arıza durumu devam ederse kesinlikle resetleme işlemini çok fazla tekrarlamayın. Resetlemenin bir kaç.


Gaz geldiğinden emin olunursa kombiye birkaç kez reset işlemi uygulanır. ALARKO YENİ SERENA KOMBİ ARIZA KODLARI. Montaj, İşletmeye Alma. Kullanım ve Bakım Kılavuzu.


Eğer kombiye gaz geliyorsa cihazınızda yer alan reset tuşu yardımıyla. Farıza kodu ile karşı karşıya geldiğimizde öncelikle kombiye reset atmalıyız.


Açma kapama konumuna getirerek resetleme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Limit termostat sorunu, aşırı ısınma olduğunu göstermektedir. Yani kombinizin. Bu kılavuz emniyetli bir yerde muhafaza.


E: Ateşleme hatası. Kombiye gaz geliyorsa “ reset ” yapınız. Sorun çözülmezse servis çağırınız. Kombinin kalorifer tesisatına gönderdiği suda aşırı ısınma olabilir.


Eğer gaz girişi var ise, kombiye birkaç defa olmak şartı ile reset işlemi yapınız. Kalorifer tesisat vanaları, petek vanaları açık konumda olmalı kontrol edin. Kombi resetleme işlemi sorası arıza devam ediyormu kontrol edin. Elektrik şalteri yerine fiş ile kullanıyorsak, çıkartıp ters çevirmeyi denemeliyiz.


Arızanın devam. Ateşleme için geçici bekleme bu durumda kombiyi resetlemek gerekir. Serena Kombi Hata Kodlari. Hhata kodunda cihazın bar göstergesini kontrol edin. Deha Teknik Kombi. Alarko serena srn hermetik kombi 23. Tüm kombi arıza kodları Her Marka ve Model Kombi Hata kodları yer Almaktadır. Vaillant,Bosch,Buderus. Eğer reset attığınız halde çözüme ulaşamadıysanız teknik servisin gelip kontrol etmesi gerekebilir.


Arçelik dgk bi kombiyi resetleme dgk bi model kombide resetleme. Airfel kombi reset atma alarko kombi reset atma arçelik kombi reset atma. Domicompact kombinizi resetlemek için sadece. Konu kapatıldı: alarko harmony kombi kullanım kılavuzu - Ferroli Kombi.


Top alarko serena kombi hot, alarko serena kombi dowload alarko serena k, alarko.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.