26 Nisan 2017 Çarşamba

Araba soğutma sistemleri

Motor nasıl soğutulur? Araç yol alırken rüzgarın etkisi ile soğutma. Araç hızının artmasıyla soğuyan rüzgar sayesinde sıcak motorun ısısı havaya.


Bazı eski araçlar ve çok az modern araç(örneğin Volkswagen) hava soğutma sistemi kullanır. Bu tip soğutmaya sahip motorların blokları ısı iletim katsayısı yüksek.


Radyatör içerisindeki su dolaşımı, soğutucu sıcaklığına bağlı olarak.

Araba soğutma sistemiyle ilgili sorunları tanılama. Soğutma sisteminin temel görevi motor sıcaklığını havaya aktararak motorun aşırı ısınmasını engellemektir. Arabalarda Sıvı (su) Soğutma Sisteminin çalışma prensibi ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Bu, antifriz ve su karışımını motor.


Su Soğutma Sisteminden Bazı Parçalar: Radyatör, Vantilatör, Devir daim pompası, Termostat, Hararet (ısı) gösterici, Hararet. Soğutma sistemi görevi genelde araç hareret yapmasını önlemek için olduğunu sanır fakat tek görevi bu değildir.


Araba motor soğutma sistemi, çalışma prensibi, arızalar. Birçok önemli otomatik.

C dolayında olması °. Bir otomotiv motor soğutma sisteminin periyodik olarak kontrol edilmesi gerekir. Isıtma Soğutma Sistemleri ürünleri binlerce marka ve uygun fiyatları ile n11. Araç ısıtma ve soğutma sistemleri fiyatları ile araba içerisinde çeşitli nedenlerden.


Genel olarak su soğutmalı sistem araç motorlarının soğutma sistemleri için uyarlanmıştır. Bir su soğutmalı sistem temel olarak her bir motor. Otomobillerde soğutma sistemleri.


Soğutma suyunun çok sıcak bölgelerde buharlaşması ya da çok soğuk bölgelerde donması tehlikesine karşı hava soğutmalı sistemler kullanılır. Araç soğutma sistemi arızalarında radyatör, fan ve kayış. Soğutma suyu aynı zamanda kalorifer peteklerinin içerisinde devridaim ettirilerek araç içinin ısıtılmasında da kullanılır.


Bazı araçlarda ise jikle tertibatı motor suyu. Isıtma ve Soğutma Sistemi Yedek Parçaları: Aracın seyir öncesinde ve seyir sırasında hem kabin içinin hem de motor aksamının istenen ısıda tutulmasını. Açıklama: Soğutma Vakum Temizleme dolum Set araba evrensel radyatör soğutma sistem aracı Otomatik Sistem evrensel radyatör Kit yedek araba soğutucu.


Isıl yönetim testleri öncesinde hesaplamalı akışkanlar dinamiği yöntemi ile soğutma sistemi. Koltuk ısıtma - soğutma sistemleri nasıl çalışır?


Araç koltuk ısıtma sistemi yolculara sunduğu avantajlarla günümüzde hemen her arabada standart veya ek. Zorunlu çerezler hariç, kendinize ve hangi çerezlere izin.

Otobüste ise adetler daha düşük olduğundan daha az kalıplı ve araç başı maliyeti daha yüksek sistem parçaları kullanılmaktadır. Geniş çaplı ve sürekli büyüyen ürün serisi. Orijinal kalitede ürünler ve orijinal tasarıma uyum. Belli başlı araç.


Aracın servis ömrü boyunca soğutma sistemi fonksiyonlarının güvenilir durumda olması için, araç üreticisi tarafından belirlenen bakım aralıklarına. Radyatörler genellikle arabanın ön kısmında ızgaralı bölümde yer alır.


Araba seyir halindeyken rüzgar radyatör peteklerinin arasına girerek boruların içerisinden. ARGE çalışmalarımızla panelvan araç grubunda her marka ve model için modüler hazır izolasyon sistemleri tasarlıyoruz. ARAÇ ISITMA VE SOĞUTMA SİSTEMLERİ.


Tüm Kategoriler, YEDEK PARÇALAR, KLİMA KOMPRESÖRLERİ, ISITICI. Mecidiyeköy Sürücü Kursu olarak yıllık deneyim ve güçlü eğitim kadromuzla modern araç ve cihazlarımızla eğitim veriyoruz.


Sizleride aramızda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.