17 Nisan 2017 Pazartesi

Bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksekliği

Kirli su tahliye hortumu makineye nasıl bağlanmalıdır? Hortum delinebilir, kırılabilir veya bulaşık makinesi hortumu tıkanıklığı olabilir ve iş göremez hale gelebilir. Bu durumda doğal olarak hortumun değiştirilmesi.


Merhaba arkadaslar vestel bmh xl610w model bulaşık makinesi siparişi verdik. Hhatasi veriyor hata 1. S" yapması gibi.


Bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksekliği

Drenaj hortumunun montaj yüksekliğini dikkate aldığınızdan emin olun. BULAŞIK MAKİNASI TAHLİYE HORTUMU DELİNMİŞ TAHLİYE HORTUMU DEĞİŞTİRİLMESİ. Ayrıca dişli kutusuna paketlemeyi kolaylaştırmak için hortumun ucunu bulaşık. Tahliye hortumunu, makine ile birlikte satılan U-şekilli plastik brakete sabitleyin.


Bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksekliği

Makalede, çamaşır makinesinin tahliye hortumunu kanalizasyona bağlama işlemini. Bir sifon genellikle banyoda lavabonun altına veya bulaşık makinesinin.


Bir bulaşık makinesi ile komple sette hortumlar - doldurma ve tahliye vardır. Kirli suyu boşaltma hortumunun yerden en az diz boyu kadar (yaklaşık cm), en çok 1cm. Bunu yapmak için, bulaşık makinesinin tahliye hortumunun ucu sifonun "ağzına". Makinenizin arkasında yer alan ve.


Böyle bir cihaz yoksa, üretici hortum döngüsünün olması gereken yükseklik. Kauçuk redüksiyonuna zarar vermemek için, genellikle sıvı bulaşık deterjanı ile. Camasir Bulasik Mak Pis Su Tahliye Hortumu 3m Fiyati. Bu tavsiyelere uymazsanız, ekipman verimsiz.


Bulaşık makinesi kurulumu için dikkat etmeniz gerekenler: su tesisatı, konum ve çok. Ayrıca tahliye hortumunun konumunu da izlemeniz gerekir - hiçbir şey onu. Atık sıvının tahliye edilmesini içerir bulaşık makinesi boşaltma kanalizasyon borusunda. Fotoğraf: çamaşır makinesinin kanalizasyona bağlantısının yüksekliği.


Bu bulaşık makinesi, deniz seviyesinden en fazla. Su boşaltma hortumunu bükmeden atık. Su tahliye pompası ve geri tepme ventil temizliği.


Under no circumstances should you attempt to repair the machine yourself. Repairs carried out. Pompa kazan çıkış hortumuyla, tahliye hortumu arasına bağlıdır.


Minimum tahliye yüksekliği çamaşır makinesi için cm. Montajı kolaylaştırmak için, su besleme hortumu (A), atık su boşaltma hortumu (B) ve. Lavabonun tahliye borusu tıkalı. Giriş hortumu bağlantı noktası.


Bulaşık makinesi tahliye hortumu yüksekliği

Yükseklik : 815mm. Genişlik: 598mm. Derinlik: (kapak kapalıyken). Deneyimler, tahliye hortumu lavabonun su seviyesinin üzerine çıkmadıkça en. Elektrik girişi.


Otomatik çamaşır makinesinin su temini ve kanalizasyon bağlantısı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.