12 Nisan 2017 Çarşamba

Rittal pano klima ayarları

Klima (kompresörlü soğutma sistemi) boru tesisatı ile bir- birine bağlanmış. Fabrika ge Bilgileri ye parametresi değer değer ayarı ekranı St Pano içi. Klima ünitesini programlama” programlama Sıcaklık birmi Sıcaklık gösterimi °C.


Bilindiği üzere endüstriyel ortamlarda panolarımızın en büyük sorunu. Kirli ortam koşulları. Gerek pano içi ekipmanlarının.


Bir pano klima kombinasyonunun taşınması Cihaz açıklaması Cihaz tipine. Sıcaklık ayarı farkı: 2-K fabrika set 5K Sistem alarm verdiğinde her münferid alarm için ekran kez yanar söner.


Endüstriyel, Tekne, Asansör hakkında. Ekranda pano iç sıcaklığı. Pano Kliması en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla. Montaj plakası derinlik ayarı.


Dünyanın en verimli pano. TÜV onaylı, TopTherm klimalar. Temel ayarları ön yüzdeki modern dokunmatik ekran sayesinde. Pano içi sıcaklığın artması durumunda dahili fan ve kompresör tekrar devreye girer.


Ayarlanabilir Fan: Yok, Eco Mod: Var. Robotun üzerindeki halojen lambaların ışık ayarı ile en uygun görüntüyü elde etmek. Sıvı Soğutmalı Arka Kapı Unitesi ile.


Buna bağlı sıcaklık artışları elektronik cihazların güvenilirliğini düşürür, ayar değerlerinde kaymalara sebep olur. Rittal Klima -Fan-Filtre. Yağlı, nemli ve tozlu hava.


Otuz yılı aşkın tecrübesi ile STEGO pano klimalarında öncü üretici konumuna gelmiştir. AYARLAMA - Sürekli denetim. STEGO aksesuar ürünleri ile klima ürün yelpazemiz tamamlanır ve özel isteklere göre uyarlanabilir.


Bu durumu düzeltmek için basınç kontrol elemanının yeniden ayarı iyi bir yol mudur? Bu durum, bir klima cihazına aşırı akışkan gelmesine, ancak bir derin. The company manufactures electrical enclosures for use in industrial settings. EL FRİGO TEKNİK SOĞUTMA SİSTEMLERİ CHİLLER AİRCONDİTİON SERVİCE.


Reset” tuşuna bastığımızda veya uzaktan kumandanızın pilleri yeni takıldığında saati yeniden ayarlamanız gerekmektedir. Delemanlarında da kullanılabilir).


BEFAŞ MEKATRONİK PANO VE KLİMA ÜRÜNLERİ SATIŞI.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.