21 Nisan 2017 Cuma

Telefon logoda kalıyor açılmıyor

Soft Reset Atın. Android "Samsung logosu ekranı" nda kalıyor. Mpx2dönemlerinden bu yana akıllı telefon kullanırım ben, şimdiye değin.


Sizlere telefon neden Samsung logosunda telefon takılı kalır. Ne yapmam gerekli? Bu arada telefon sürekli Reset atarıyordu ve açıldı. Telefonum açılmıyor logoda takılı kalıyor.


Cihazınız yurt içi ise garanti. Başlangıçta Samsung logosu geldiğinde telefonunuz donuyor ve açılmıyor ise ilk olarak yapmanız gereken ilk işlem telefonu resetlemek olacaktır. Hangi tuş kombinasyonunu denediysem malesef başarılı olmadı. Eğer dahili pil.


Sadece logo da takılı kalıyor telefon. Kaç kere daha aynı hata olacak? Bu sorunu nasıl çözebilirim ? Nasıl telefon yapıyorsunuz? Tekrar yapıldıktan.


Sony Xperia logoda kalıyor ! MIUI yüklüydü şimdi miui son sürümü indirdim. LG Glogoda kalıyor Açılmıyor emmc sorunu çözümü.


Genellikle telefonu açtıktan sonra “lightning kablosunu takın” uyarısını. Akıllı telefon tamiri konusunda yıllardır müşterilerimize hizmet vermeye devam ediyoruz. Xiaomi Açılış Ekranında Kalıyor.


Ardından, Apple logosunu görene kadar Yan düğmeyi basılı tutun. Ekran siyah kalıyor, ancak aygıtınızı sesini açarak güç kaynağına bağladığınızda tiz bir.


LG GAÇILMIYOR LG LOGOSUNDA KALIYOR %1KESİN ÇÖZÜM PART 3. Dün cebimden telefonu çıkardığımda açılıştaki logonun ekranda. Bu işlem genellikle telefonun yeniden başlatılmasını sağlar.


Kablo, şarj cihazı, priz ve kılıfınızla ilgili sorunları giderme. LG tv logoda kalıyor. Ustalarım bi el atın kafayı yedim Lg glogoda kalıyor YARDIMMMMMM ! Bootloop sorunu fix. Galaxy NoteCep.


Anladığım kadarı ile cihazın yazılımı bir şekilde çökmüş, telefonu sıfırlamayı denemenizi tavsiye edeceğim. Dün akşam telefonu kullanırken aniden kapandı.


Ayrıca telefon rootluydu garantisi yoktu yani ? LG logosunda takılı kalıyor ve telefon açılmıyor. Vibe Paçılmıyor download moda girmiyor lütfen yardım. Açılınca da Lg logosu geliyor ama logo göstermeye devam ediyor, cihaz acilmiyor.


Casper markalı telefonlar ve tabletlerde format atma esnasında yaşanan hatalardan dolayı cihazın açılmaması sorunu ortaya çıkabiliyor. Logoda kalma ve açılmama sorunu ile karşılaşılan telefonlar LG yetkili.


Elma ekranında donan ve telefonun açılmasını engelleyen bu sorun için.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.