3 Mayıs 2017 Çarşamba

Megane 2 motor suyuna yağ karışması

Evet, nedir bu suya yağ karışması olayı? Bi zararı var mıdır motora ? Etiketler: karışması, motor, suyuna, yağ. Araç clio symbol RNA aracın suyu değiştirilirken su kabından boşaltılan.


Bende bugün radyatör suyunda bahsettiğiniz yağ birikintilerini farkettim. Motor suyundaki. Ustalar suya yağ karıştığını görünce hemen motor açmak ister zaten. Soğutma suyuna yağ karismasi.


RNA aracimda son zamanlarda hararet normalin tik uzerinde rampalarda tik ustune cikiyor. Opel marka araçlarda da bu sorun karşımıza çıkabilmektedir. Yazımızda motor yağına su karışması ve motor suyuna yağ karışması. Yağa ve kartere su karışabilir.


Araç çekişten düşer( conta kompresyonu tutamaz ve kaçırma yapar). Yağ soğutucu araç motor tipine göre değişiklik gösterebilir.


Kontrol edebilmemiz için sipariş açıklamasına araç şase numarası eklemeniz gerekmektedir. Eksik: suyuna ‎ KarışmasıRadyatör Suyuna Yağ Karışması - Wish Qatar wishqatar. Best Radyatör Suyuna Yağ Karışması Collection of images. Megane radyatör suya yağ karışması.


Bazı araçlarda ise hem motor yağ soğutucu, hem de otomatik. Daha az yaygın olmakla birlikte, arızalı bir yağ soğutucusu motor soğutma suyunun yağa karışmasına neden olabilir. Otomobil motorları motor bloğu ve silindir kapağı olmak üzere iki ana parçaya ayrılır.


Bu iki parçanın arasında silindir contası denilen bir parça. Eğer ki suya motor yağı karışıyorsa bu ne anlama gelir? Yağ değiştirdikten hafta sonra motor suyunu kontrol edeyim derken birde baktım ki motor suyu tahin pekmez gibi olmuş.


Tadı hariç, tabi ki. Model Opel Astra H kasa suya yağ karıştırıyor. Suya yağ karışması motora büyük sıkıntı verebilir. KULLANIM KİTABI.


ELF yağı öğrenmek için lütfen Renault Yetkili Servis görevlisine veya aracınızın bakım belgesine göz atın. Bu yetersizse, hafifçe sabunlu suya dal. Levhalarda delinme,sızdırma olduğunda ise motor soğutma suyuna, motor yağı karışır.


Genleşme tankı içerisinde boza kıvamında bir madde. Oysa aracımın gidişinde bir sorun yok ve motor sıcakken beyaz duman atmıyor ya da motor yağı ile soğutma suyu karışması gibi bir durum söz. Silindir kapak contası üzerinde yağ kanalları var ise motor suyu yağa.


Problemler ve Çözümleri. Yağlama sisteminde emülsüyon (kahverengimsi yağ ve su karışımı) oluştuğunda kullanılabilir (radyatör başlığında emülsiyon görülebilir). Ayrıca yanma odasıyla motor bloğu arasında soğutma suyu sızıntısını önler. Hararete bağlı olarak üst kapak gönyesinin iyice bozulması ve.


Peki yağ litre eksiliyorda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.