13 Haziran 2017 Salı

Dijital termostatlar

Tıkla, en ucuz dijital termostat seçenekleri ayağına. Keyifli alışverişler.


Bu ortamlarda gerekli olan ısı değerlerinin takip edilebilmesi ve ısı değerinin stabil tutulabilmesi için de dijital termostatlar gereklidir. Isıyı algılama işlemi için.


AT4konvansiyonel olarak tasarlanmlı, tek kontaklı, Fe-Const termokupl veya Pt-1rezistans termometre girişli, basit analog ayarlı On-Off veya zaman. Aletler, Ev Dekorasyonu, Elektronik Bileşenleri ve Malzemeleri, Ev ve Bahçe için.

Isıtma ve soğutma için ısıtıcı ve buzdolabı termostatı olarak kullanılır. Joom mağazasında dijital termostatlar için en iyi fiyatlar. Dijital Termostatlar ürünleri.


Geniş seçim ve devamlı güncellemeler! Oda Termostatı ve sevdiğin markaların yeni sezon ürünleri ve kampanyaları. Isı kontrol cihazları alanında geniş ürün çeşitliliği ile istekelerinize cevap veriyoruz. Orjinal Yedek Parça Satış Sitesi.


Binlerce ürün uygun fiyatlarla karmakmarket.

Uygun fiyatlar ile her şey ayağına gelsin. Tuş takımından seçilebilir Pt-1ve. TL üzeri alışverişlerde bedava kargo, taksit. Kompresör, defrost ve evaporator fanını kontrol edebilen dijital termostat.


A Fan 5A Defrost 8A. Soğutma Cihazları Ltd. DİJİTAL TERMOSTATLAR. Aynı zamanda dijital termostat modelleri içinde programlanabilir özelliğe sahip olan ürünler günümüzde daha çok seçilen ürünlerdir.


Yapısal Olarak Termostat. Stok Kodu, : BDGMWYZ2. Sipariş Miktarı. Nominal akım: 10A. Lae Digital Termostatlar. Karşılaştırma listesine ekle. Gösterilen: ile arası, toplam: (Sayfa). Oranı : %İndirim. Sepetteki Son Fiyat. Ekranlı dijital oda termostatı.

A aktarım kontağı. Sürekli veya iki nokta kontrolörü olarak kullanılabilir. Günümüzde dijital termostat kullanımı her geçen gün artmaktadır. Herhangi bir montaj gerektirmez, kurulumu gayet basittir.


Wavin Katalog Kodu. Favorilere Ekle. SICAKLIK KONTROLÜ 0. Akvaryum, Civciv Gelişim Kafesleri, Tavuk kuluçka makinesi. Kuluçka makinalarında kullanılan dijital termostat çeşitlerini uygun fiyatlara online satın almak için sitemizi ziyaret ediniz.


Isıtma, soğutma, havalandırma yapan cihazların sıcaklık derecesini belli bir değerde tutmak içinkullanılır. Bir başka opsiyon da cihazın dijital girişine dördüncü bir sensörün yerleştirilebilmesidir.


Hot-Key çıkış terminali XR60CH cihazının XJ485-CX kodlu bir module.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.