7 Temmuz 2017 Cuma

Bignox

Dusuk bakim maliyetleri. Diyafram tip tek kafalı %1yağsız laboratuvar vakum pompası. Gaz moleküllerinin pompanın çıkışına hareketi rotor. Daha detaylı bilgi için Satış.


Elektron mikroskobuyla incelemelerde yüksek vakum ihtiyacında. Vakum işi hassas ve zor bir iş olduğu için üretilen pompaların çok yüksek hassasiyete sahip olması uzun yıllar sorunsuz çalışması açısından çok önemlidir.


Popüler › Ev Dekorasyonutr. Atlas Copco tek kademeli yağlı vakum pompaları yüksek basınç final gerektiren uygulamalar için yüksek performanslı ideal vakum pompalarıdır. PVR yağlı vakum pompaları yüksek basınç final vakum gerektiren durumlarda ideal pompalardır.


PVR marka pompalar gas balans özelliği ile nemli. Tek kademeli rotary. Kuru pompalar genel olarak diyafram, piston, kaydırma ve turbo moleküler pompalar içerirler. Su bazlı vakum.


Hava basıncı nedir? UTEST yüksek kalite tek veya çift kademeli vakum pompaları tedarik. Gücüm, en yüksek kalitedeki. Pompalanan medya ile temas. Santrifüj soğutucular. EVYP yağlı vakum pompaları bir stator ve bu stator içine eksantrik yerleştirilmiş bir rotor yardımı. Basit çalışma ve güçlü vakumla yüksek kapasite karşılayabilir. ABS malzemeden. Yağlı vakum pompası nedir?


Bignox

Yeni vakum pompası serisi, yüksek verim, elde edilen çok yüksek vakum değeri ve sessiz çalışma ile karakterizedir. VP serisinin vakum pompaları şaşırtıcı bir. Bir vakum pompası vakumu daha yüksek basınçlara, genellikle atmosferik basınca sıkıştıran bir kompresördür. Gibi diğer yüksek vakumlu pompaların ön pompasıyla birlikte.


Bignox

Vakum pompasının tipik karakteristik özelliklerinden. Bir turbomoleküler yüksek vakum pompasından, kesit görünüm. Böyle bir ortamın sağlanabilmesi vakum pompaları kullanılarak.


Günümüzün modern yüksek performanslı vakum pompaları saatte – litre hacme ihtiyaç duyar. Bu nedenle yeni bir vakum pompası takılmadan önce. Taşınır yüksek vakum kapasiteli vakum pompaları. Kaliteli işçilik sayesinde sessiz.


VAKUM POMPALARI VE. Edwars RV serisi vakum pompaları yağlı rotary vane tipinde olup yüksek vakum ve yüksek. Yüksek vakum yapma kapasitesi.


Aşırı ısınma önleyicisi ile yüksek güvenlik sunar. Düşük ses seviyes. Moleküler sürüklenme, kriyosorpiyon, gaz.


Bignox

Vakum Altında dispersiyon için kimyasallara dayanımı yüksek vakum pompaları. VMA-Getzmann GmbH. Alışveriş Listeme Ekle Karşılaştırma listesine.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.