28 Temmuz 2017 Cuma

Demirdöküm kombi arıza işaretleri

Baymak Arıza işaret. Vaillant arıza simge ve. Led : Tesisat Suyu Sensörü Arızası. Led :Kullanım Suyu Sensörü Arızası. Işıklar yanıp sönüyor ise bu durumda. Kombi su sıcaklık derecesini gösterir. Step motorunda sorun olduğuna işaret eder. Arızalı parçanın tamiri veya değişimi ile sorun ortadan kaldırılabilir. Aden kombi arızalandığında. Evinize kombi servisi çağırmadan önce mutlaka bu videolarımızı izleyip paylaşınız. Eğer kullanmakta olduğunuz.


Arızanın onarılması adına servisi çağırmanız gerekmektedir. FArıza Kodu : Kombinin Tesisata. Servis yardımı alın. Hangi derece lambası.

Olan Petek Ve çeşme işareti vardır. FArıza Kodu : Kombinin su basıncının düşük olduğunu belirten hata kodudur. Bu kod ekrana geldiği zaman kombiye ile bar arasına kadar su.


Nitromix kombinin sağ alt tarafında bulunan mavi doldurma musluğunu sola çevirmeniz tesisat suyunu bar kadar doldurmanız gerekmektedir. Belirli Bir Süre.


FARIZA KODU: Bu ko kombinin ateşleme işlemini gerçekleştiremediğini gösterir. Tekrar aynı arızaya geçerse reset butonunu kontrol edin. Fhatası gazın olmadığını gösteren bir hata kodudur.


NANOMİKS KOMBİ ARIZA KODLARI SİVİÇ AYARLARI BACA GAZI ANALİZ. Bu durumda zamanlayıcı devreden çıkarılır, saat işareti kaybolur, işareti belirir. Nitron ve Sargon Premix modellerinde ise fan motoru. DEMİRDÖKÜM SERVİSİ.


Ocakta gaz varsa kombinin altındaki gaz vanası kontrol edilmelidir. Kombide bu arıza işareti görüldüğü zaman akla ilk önce su basıncı.


Ferroli Domicompact FHatası – Brülör yanmıyorken alev işareti yanıyor. Arıza Kodu: 125E veya 130E arızaları sonrasında kombi elektriğinin kesilmesi Kombinin Panelinde bulunan OK tuşuna defa.


Bu kodda anahtar işareti belirir ve bir süre sonra kendiliğinden normale döner. Termostatta alev işareti olmamasına rağmen, kombiye yanması için sinyal. Sensör kablosu yerinden çıkmış ya da sensör arızalı.


Bu arıza kodu ile birlikte kombi ekranında anahtar işareti de görünür. Yeniden çalıştırma ( alarmları devre dışı bı- rakma). Kombide arıza işareti yanıyor (kalorifer şeklinde olan işarette uyarı var). Demirdöküm kombi doldurma musluğu değişimi sorun şu kacirma.


Basınç vanasını. Airfel kombi arıza kodları(Digifel )premix C - Kalorifer gidiş sensörü arıza kodu. Ekranda anahtar ve alev işareti belirir. Bu nedenle farklı arıza kodları farklı sorunlara işaret etmektedir.


Her birinin altında açıklamasını sağlayan bir gösterge bulunmaktadır. Her elektronik ürün gibi kombilerde de arızalar meydana gelir.


Peki ne tür arızalarla karşı karşıya gelebileceğinizi ve neler yapmanız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.