20 Temmuz 2017 Perşembe

Hayat su şikayet

Tüm markalara ait araba parçalarını sitemizde bulabilir orijinal ve yan sanayi yedek parçalara güvenli ve garantili bir şekilde ulaşabilirsiniz. V (sıcaklık), IP6 AC 24V, DC 15. DIŞ ORTAM SICAKLIK SENSÖRÜ. ARACINIZIN MONTAJINDA KULLANILAN ORJİNAL "OTOSAN" ÜRÜNÜDÜR.


Modülasyonlu termoregülasyon. Kategorilere dönün.

Araç Marka, : HYUNDAI. Otomobil duruyor konumdaysa, dış hava sıcaklığı göstergesinde belirtilen değer, çok yüksek olabilir. Sesteki problemler yüzünden özür dilerim.


Kombinin takılı olduğu oda ve balkon ikindi vaktine kadar güneş. UYUMLU ARAÇLAR LİSTESİ. Renault,Peugeot,Citroen ve Dacia araçlarınızın tüm orjinal ve yan sanayi parçalarını sanal mağazamızdan online sipariş verin,indirimleri fiyatları kaçırmayın.


Geniş ölçüm aralığı. Yüksek hassasiyet. Merhaba Aracımın dış hava sensörü arızalı olduğu için değiştirdim.

Ancak yeni yerini bir türlü tutturamıyorum. Biraz yukarı koyuyorum, araç. Bu ürünü kredi kartı, havale veya kapıda ödeme seçeneği ile kolayca sipariş verebilirsiniz.


Böylece dış hava sıcaklığı yükselmeye başladığında kalorifer suyu sıcaklığını düşüren ve dış hava sıcaklığı azaldığında kalorifer suyu sıcaklığını oransal olarak. DIS ORTAM HAVA SICAKLIK SENSORU OPEL ASTRA-J. PNC, Parça kodu, GM Parça Numarası, Başlık, Miktar, Bilgi.


Opel astra j dış hava sıcaklık sensörüdür. En ucuz Danfoss Plastik Boru ve Ek Parçalar modellerini. Yedek Parçada Güvenilir Adres ! Referans: Durum: Yeni ürün.


Dış hava sıcaklık sensörü. Daha fazla bilgi. Dikkat: Stoktaki son. Onaylar, IEC7B sınıf. Koruma sınıfı, IP54. Montaj yeri, dış mahal. Sıcaklık aralığı, -40. ELEKTRİK AKSAMI: BOBİN, VALF, SENSÖR, MÜŞÜR.

Tek kazan veya kaskad sistemde. Opsiyonel olarak kombi modellerine göre temin edilebilir.


Mazda (Telefon numarası letgo tarafından gizlenmiştir) sedan veya hb bk kasa dış sıcaklık sensörü soketiyle beraber. Uygun fiyatlı ve kaliteli BMW Serisi Elektrik Sistemi yedek parçaları. Kaliteyi Tercih Edenlerin Adresi. Binadaki dış sensör montaj yerinin belirlenmesi.


Belirtilen taleplere uygun bir montaj yeri belirleyin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.