10 Temmuz 2017 Pazartesi

Megane 1 servis ışığı söndürme

Bib bib sesi araba hızlandıkça artıyordu :aytuğ her şey normaldi ama biraz önce çalıştırdım, servis lambası ve airbag lambası beraber yandı :aytuğ. Bu acil bir surumdur aksi takdirde araçta hasar meydana. O ışık servis zamanımızın geldigini belirtiyor serviste bakım.


Renault Fluence Arıza. Show less Show more. TL verdim bir de bana bu kopan parça kronik arıza o yüzden. KULLANIM KİTABI. Megane Bakım Işığı Nasıl Söndürülür? Dış aydınlatmanın söndürülmesi, ön sis far. Aracınızın periyodik bakımının geldiğini hatırlatan ikaz ışığı resetlenmelidir. Otolye ile servis ışığı söndürme hizmeti veren servisleri bulun! Eyüp Haritada Göster. YAŞA OTOMOTİV BOSCH CAR SERVİCE Özel Servis Binek ve ticari.


Servis lambası airbag ısığı yandığı içinmi yanıyor. Hit= 1Süre= :55. ABS ikaz ışığı yanarsa ne yapmalıyım? Araçlarda ABS sistemi nasıl çalışır? Eğer seyir halinde olduğunuz. How to Look at Engine Oil Level from. Akümülatör Lambasını Söndürmek İçin Yapmamız Gerekenler? Motor yağı basınç uyarı ışığı : araçta motor yağ basıncının düşük olduğunu gösteren arıza simgesidir. Bu durumda servis ile iletişime geçmeniz gerekmektedir.


Hararet göstergesi arıza lambası. Bu uyarı göstergesinin yanması aracın motorunun fazla. Bu ikaz lambası yandığında aracın acilen durdurulup, yetkili servise haber. Airbag Lambası Yanıp Sönüyor.


Motor arıza lambası sarı yanıyor ve motor arıza lambası söndürme. Arıza lambasını söndürmek için aracı bilgisayarlı arıza tespit cihazına bağlatıp, arıza giderildikten. Arabaların tamamında immobilizer ışığı vardır bu ışığın verdiği tepki. Ford araçlarda servis uyarı ışığı söndürme.


Megane 1 servis ışığı söndürme

Dacia Duster bakım uyarısı sıfırlama sarı yağ lambası söndürme. O dediğin kabloya benzer kablo vardı onunla da oynadım ama. Servisi aradım direksiyon göbeğinde bir rolesi olduğunu ve. Aracı arıza tespit cihazına bağlayıp airbag ışığını söndürdü ve sorun halloldu.


Tavsiyem bahsi geçen. OBD CİHAZI İLE MOTOR ARIZA IŞIĞI SÖNDÜRMEK mpvideo. Benim aynı sorunu olan arkadaşım var. Ustam benim megan arcimda servis isigi yaniyor ekranda direksiyonu kontrol et yaziyor.


Megane 1 servis ışığı söndürme

FREN UYARI SİSTEMİ. Fren sistemi ile ilgili sorun olduğunu gösteren gösterge lambası genelde acil bir riski, aracın genel güvenliğinde potansiyel uygunsuz bir. Hatta yarı kontak yaptığımız anda tüm ışıklarla beraber AirBag lambası da yanar.


Megane 1 servis ışığı söndürme

Ancak kısa bir süre sonra diğer ışıklar gibi AirBag ışığı da söner. Bazı durumlarda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.