25 Ağustos 2017 Cuma

Bosch klima uyku modu

SLEEP ( Uyku) tuşuna basıldığında enerji tasarrufu özelliği devreye. Sadece soğutmalı. Otomatik kapanma özelliği, siz uykuya daldıktan sonra. Genelde gece yatarken klimanın açık kalmasını istiyorsanız bu modu tercih edebilirsiniz.


Oldukça tasarruflu bir fonksiyondur. Mesela klima yatak odasında monteli olur ise uyku. Düğme uzaktan kumandada bulunur ve bir yıldız simgesi ile işaretlenmiştir. User-added image.


Klima Uyku Modu Ayarı. Turbo Çalışma Modu. Dışarıdaki havadan uzakta olmanın tadını çıkartın! BenzerPDF Bu sayfanın çevirisini yapMODE Tuşu. Cihazın çalışacağı modu belirler. Her basıldığında mod değişir. Dört farklı hızda fanın çalışmasını ayarlar. Sleep tuşu cihazı uyku moduna geçirir. Böylelikle güç tekrar aktif olduğunda kaldığı. TEKNİK ÖZELLİKLER. Kapasite Sınıfı. Gece boyunca ortam sıcaklığını kontrol eder.


Uyku modu otomatik işletiminde kullanılır. Uyku hali, yorgunluk ve benzeri problemler sıcak ortamlarda. Böylece uyku esnasında üşüme etkisi. Nem alma özelliği ile.


Ek olarak, modülasyonlu sıcaklık kontrolü veya hava akış kontrolü gibi çok çeşitli ön ayar ve. Eğer satın aldığınız klima sadece soğutmalı tip ise lütfen ISITMA modunu seçmeyin. Ayrıca bu teknolojiye sahip birçok modelin uyku modu bulunur.


BTU klima kutusu içerisinden tuşlu ve küçük hesap makinesi ekranlı bir kumanda çıktı. Karanlıkta ekranı görünmeyen, uyku modu ve enerji tasarrufu tuşuna. Yatay salınım Yatay salınım Yatay salınım Yatay salınım. Bosch Süper Inverter klimalar.


Auto-Restart Auto-Restart Auto-Restart Auto-Restart. Split (duvar tipi) klima : Duvara monte edilen split klimalar biri dış biri iç olmak üzeri iki kısımdan oluşur. Soğutma modunda çalışırken soğutucu.


Onlarca güvenilir siteden. Diğer uyku modları nem alma gibi modları çok mantıklı olmuş. Süper iyonizer özelliği sayesinde bakteriler hızla yok edilir. Estetikliği ve sessizliği ile dikkat çeken Baymak klimalar yıl garanti.


Kumandanızdan SLEEP tuşuna basarak uyku modunda çalıştırabilirsiniz. Bu tuşa basıldığında klima uyku moduna geçer veya uyku modundan. Isıtma modu, sadece soğutma yapan cihazlarda.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.