14 Ağustos 2017 Pazartesi

Demirdöküm klima kumanda kilidi nasıl açılır

Demirdöküm klima kumanda çocuk kilidini açmak için. Artı ve – Eksi tuslarına basılı tutunuz ekrana kilit işareti kalkar ve çocuk kilidi devre dışı. Uzaktan kumanda. Kumanda ekranında kilit sembolü yoksa teknik bir sorun olabilir veya ayarları.


Enjoy the videos and music you love, upload original content, and share it all with friends, family, and the world. Kumanda pili tamamen bitmişse kamera ekranınızda ışık belirmeyecektir. Kumandanızda eğer kilitleme ( lock ) özelliği varsa kapalı olduğundan emin olun. Bu uygulama resmi Vestel uygulaması değil.


Vestel kullanıcılarına genel olarak daha iyi bir deneyim yaşatmak. A Kapağı açmak için basing alani. TIMER ON ( Zamanlayıcıyı Açma ) Tuşu. LOCK haricinde hiçbir. Uyumlu Modeller. LG, BEKO Çamaşır Makinesi Kapak Emniyet Kilit Anahtarı, Kilit, Kapı Kilidi. Lg F14A8YD Kapak Mandal, LG Çamaşır Makinesi Kapak Açma Mandalı Tutamak Orjinal. Bu talimatlar pillerin nasıl takılacağını gösterir. DEMİRDÖKÜM KLİMA UYUMLU KUMANDA, DEMİRDÖKÜM KLİMA.


Pilleri çıkarın ve pil bölmesinin içindeki. Yok ışık görünmüyorsa o zaman kumanda gitmiş. Eğer kumanda sağlamsa klima üzerindeki algılayıcı göz gidiktir. Bu makalemizde sizlerle klimalardaki modların nasıl yapıldığı ne anlama geldiği ile.


Belirttiğiniz zaman aralıklarında klimanız açılıp kapanacaktır. Gülücük simgesi çocuklar için kilit vs olabilir klima kitapçığınızı okumanızı tavsiye ederim. Kalorifer peteğinin havası nası. Kilidi açmak için bu iki tuşa bir kez daha 3s boyunca basılı tutun.


Klimada elektrik. Tıkla, en ucuz. Vestel İnverter klima kumandası Çocuk kilidi açma.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.