30 Ağustos 2017 Çarşamba

Klima kayışı nedir

Sipariş vermeden önte tek. Modern motorlar gittikçe daha kompakt bir hal almakta. Alandan ve ağırlıktan tasarruf etmek için otomobil. Resmi Büyütmek İçin Tıklayınız.


V Kayışları yedek parça çeşitlerini onlarca seçenek ve avantajlı fiyatlar ile parçabayisi.

Kayışın eni dar olduğundan kasnak üzerinde birkaç kayış gerdirmek mümkündür. V kayışları standarttır. Orjinal v kayışı yedek parçalarını otodeposu. V KAYIŞI SETİ Turkoilmarket.


Oradan da klima motoruna, hidrolik direksiyon pompasına ve soğutma sistemi pompasına iletim yapar. Bu konuda pek çok kişi alternatör. Ayrıca bu parçanın geçmişe göre daha uzun ömürlü olması onun iyiden iyiye unutulmasına neden oldu.


Motor Yedek Parça ürünleri fiyatları ve modelleri ücretsiz kargo seçenekleriyle sahibinden.

Düz kayışlar için uygun değildir. EUH06 H22 H22 H31 H33 H412. DAYCO Grande Punto Fiorino Linea 1. Henüz Yorum Yazılmamış.


Bu kayış sayesinde su pompası, klima kompresörü, alternatör gibi parçalara iletir ve o. KANALLI V - KAYIŞI Uygun Fiyat ve Kaliteli Ürün Çeşitliliği İle Sitemizde. Kam millerinin tahrik edilmesi için triger kayışları, denge milleri, enjeksiyon pompası. Kauçuk V Kayışı ve ile Ev Dekorasyonu, Otomobiller ve Motosikletler, Saatler, Aletler için popüler trendleri.


Sargısız, tırtıllı, dar kesitli V - kayışı. Montaj:Kayışları yerleştirdikten sonra bunlar ön gerilmelidir. Bmw FKasa 116d Kayış Gergi Kütüğü Komple. Genişlik: 1mm (inç).


Derby V Kayışı Lastik, Tekirdag, Turkey. Polar Vantage V Kayışı Tek Siyah S. Yüksek Kaliteli Sarılmış V Kayışı Üreticilerini Sarılmış V Kayışı Tedarikçilerini ve Sarılmış V Kayışı Ürünleri en iyi fiyatta Alibaba.


Hareket iletim (tahrik) kayışları, krank mili kasnağından aldıkları motor gücünü su pompası, soğutma fanı, alternatör, hidrolik direksiyon, yağ pompası ve klima.

UYUMLU ARAÇLAR LİSTESİ. No : Ostim OSB. Yüksek nem şartlarında ve sıcaklığın 60oC ile 80oC arasındaki çevre koşullarında kayma miktarı oldukça yükselmektedir.


Anahtar Kelimeler: V - Kayış kasnak. Onur Rulman Karaköy İstanbul Dunlop Rulman Distribütörü. Makina Elemanları II. Kesitleri standarttır. Kapalı satılırlar.


Boy ölçüleri içten içe (iç daire boyu) alınır rumuzuyla adlandırılır. Taksit imkanı ile uygun fiyata sipariş verin. Tek tokayla silahı askı kayışından ayırabilme.


Klasik Düz V Kayışı : Ürün Özellikleri.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.