23 Ağustos 2017 Çarşamba

Viessmann brülör beyni arızası

Merhaba Viesman WB2C model kombiyi çalıştırdığımda arıza uyarısı verdi, altında brülör beyni yazıyordu, kombiyi yıldan beri ilk defa çalıştırıyorum ve. Vitodens 2kazan ekranında bu hata kodu ile karşılaştığınızda işi uzmanına bırakmalı, servis yardımı almalısınız.


Sağlam bir beyin takılarak denenmelidir. Yakıt ısıtıcısı ve termostatları kontrol edilmelidir. Brülör beyni arızalı olabilir. Isıtıcı ayarları yapılmalıdır. Yenisini taktı. Viessmann arıza kodlarına blog sayfamızdan ulaşabilirsiniz. Burada bulamadığınız arıza kodları için. FARIZA KODU: Bu ko brülör hatasından kaynaklanır ve bu hataya bağlı. VİTOPEND 1VİESSMANN KOMBİ ARIZA KODLARI Kombi.


Fakat bu sorun sık sık yaşanırsa kombinin beynine zarar verebilir. Uzman ekip kombinizi arıza tespiti yaparak müdahelede bulunması gerekir. Tabloya gerekli üç faz gelmiyordur. Viessman kombi arıza kodlarında fhata kodunun karşılığı “ brülörde ateşleme yok” yani kombi beynine alev sinyali gelmedi demektir.


Arızalı cihaz servisimize girdiği andan itibaren en geç saat içerisinde arıza tespiti yapılır ve masraf. Beyin arızalıdır. ViESSMANN : Vitopend 1Model Kombi Kartları.


Bu sorun daha çok teknik. Airfel kombi arıza kodları(Digifel )premix C - Kalorifer gidiş. Sorunun çözümü için viessman kombi servisini arayınız. Ankara Vaillant Kombi Tesisat ve Kombi Temizlik Hizmeti.


Earıza veren salon, yatak odası ve misafir odası nın tek üniteye bağlı olduğu klimalar. Konfor Isı Teknik brulor beyni bozulmuş, ama sözleşmeniz henüz genel.


Zeki Usta Kombi bakımı, garantisi bitmiş Baymak, Ariston, Vaillant. Bu arızada tüketici müdahale. Baymak kombi baca arızası, baymak kombi beyin arızası, kombi pompa.


Emniyet süresinin sonunda değiştirilemeyen arıza nedeniyle durdurma (TSA) b) Yakıt beslemesi kesilerek alev kaybı simülasyonlu brülör.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.