21 Eylül 2017 Perşembe

Doğalgazlı isıtıcı iç mekan

Yaz dönemlerinde ise cihaz, sadece fan modunda çalıştırılarak vantilatör olarak kullanılabilir. Ortam havasını hareket ettirerek mekanın ferahlamasını sağlar. Endüstriyel Tip.


Isıtıcı, Kafe Isıtıcı, Dış Ortam Isıtıcı. Robur patentli eşanjörün iç kısmından geçirilerek dışarı atılır.


Radyant ısıtıcılar ve doğalgazlı ısıtma sistemlerinde lider Mira Isı Sistemleri olarak yılı aşkın tecrübemizle açık alan ve dış mekan radyant ısıtma çözümleri.

U tipi ve kompakt radyant ısıtıcı sistemlerimizle iç- dış mekan ısıtma için sizlere çözümler sunuyoruz. Cihazın ısıtma ayarlarını dış hava koşullarına göre değiştirebilirsiniz. Isıtılacak mekanın konumu rüzgar alıp almadığı, etrafının açık olması, güneş alıp almadığı.


P W PELET İÇ MEKAN ISITICI FANLI. Kafe ve Restoran Seramik doğal gaz radyan ısıtma sistemi olan Rialto işletmeler tarafından en çok tercih edilen üründür. Radyant ısıtıcı sistemleri konusunda kaliteli güvenilir ve servis ağı bulunan dünya markalarıyla çalışmaktayız. Uygulama Alanları.


Sigara yasağının gelmesi, cam balkon sistemleri nedeniyle dış mekan doğalgazlı radyant soba üretimi yapılıyor.

Bu türler doğalgazlı borulu radyant isıtma. Buna karsın radyant ısıtıcılar ise ısı transferinin diğer bir tipi olan “ısınım” yaymak suretiyle. Seramik plakalı radyant ısıtıcılar ( doğalgazlı ), seramik plakalı bahçe, veranda ve teras. Mira Heating MRT SU U borulu doğalgaz radyant ısıtıcı, çok çeşitli ısıtılması zor.


Sürekli Tip Radyant ısıtıcı ise, özellikle uçak hangarları. Bugass markası ile Radyant ısıtma sektörüne bir hareket getirdik. Hedefimiz ısınma ihtiyacını enerji kaynakları ve emek gücünde verimsizliğe düşmeden.


Dış mekanını en iyi şekilde ısıtmak isteyen kişiler seramik veya borulu radyant ısıtıcı. Tümünü Seç ve Mesaj Gönder.


Gösterilen sonuç sayısı: 5. En çok incelenene göre sırala, En çok oy alana göre sırala, En yeniye göre sırala, Fiyata göre. Etiket: dış mekan ısıtma sistemleri. HVLS Fan Türkiye Satış.


DOĞALGAZLI ISITICILAR. Sipariş verin, kapınıza gelsin! Doğalgaz tesisatı. Yüzlerce endüstriyel tesisin doğalgaz dönüşümü işini yapmış yine yüzlerce fabrikasının radyant ısıtma sistemlerinin anahtar teslim kurulumu gerçekleştirmiştir.


Dış mekan ısıtıcıları, adından da anlaşılacağı üzere, evinizin bahçesinde, restoran, cafe gibi işletmelerin dışında.

Açık alan ısıtma sistemlerinde çoğunlukla seramik radyant ısıtıcılar ön plana çıkmaktadır. MAKTEK Radyant ısıtıcı, güneşin dünyayı ısıtma yöntemine benzer bir ısıtma. Mevcut bir bacayı havalandıran bir model veya iç mekan serbest. Konvansiyonel ısıtma sistemleri ile büyük hacimli mekanları ısıtmak oldukça zordur.


Sanayi, Stadyumlar ve Açık Hava. Schwank seramik ışınımlı ısıtıcılar ve tüplü radyant ısıtıcıları, çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. Daha fazla ayrıntı. Mira Isıtma Sistemleri iç ve dış alanlar için seramik,radyant,elektrikli,doğal.


Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve iç mekan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.