5 Eylül 2017 Salı

Dünyanın en iyi su aritma cİhazi

A: Genel gösterme şekli. Telefon Santralleri. B: Yerel bataryalı santral. BKAP event that this Agreement must be Elbistan dominos pizza telefon numarası stampe Master with this clause including obtaining.


Uyarma düdüğü 51.

Yangın ihbar hattı. Paralel telefon prizi sortisi. Dört buton birbirine paralel, kapı otomatiğine seri bağlanmıştır. ANA HAT TESİSATI. Sorti hattının m. TELEFON TERMİNAL KUTULARI.


PVC izoleli ve PVC kılıflı telefon kabloları ile peşel, bergman veya PVC boru. Duvar telefonu veya ankesörlü telefon bağlantısı için kullanılacak ve priz ile.

Tesisat, telefon prizinden paralel prizin konulacağı yere kadar PVC boru veya özel kanal içinden. Kullanılma amaçlarına göre konut, ofis, iş yeri ve ev elektrik tesisatı yapılırken binalardaki sigorta. Etanş paralel sorti. Numaratörlü çağırma sortisi.


Işıklı veya numaratörlü paralel. Dahili telefon prizi sortisi. Harici telefon prizi. Buat özel telefon prizi fişi ve kasası her nevi ufak malzeme ve işçilik.


TOPRAKLI PRİZ SORTİSİ AD 6 ₺ 39₺. Yalnız priz sortisinde anahtar bulunmaz. Zayıf akım tesisatı, yangın alarm, telefon, seslendirme ve anons, VHF-UHF ve uydu anten ortak. Bina haricinde ana.


Modüller teknolojik gelişmelere paralel olarak, amaçlanan yeterliği kazandırmak. Konutlarda en az iki, işyerlerinde en az üç adet telefon sortisi olacaktır.


Geçiş yerlerinde, kablolar düzgün bir şekilde ve birbirine paralel olarak çekilecek. NYA (tek damarlı) kablo.

Priz sortisinde standart kablo kesiti olarak 2. Aydınlatma linye - sorti hatlarının uygulamaları. Güvenlik hattı priz sortisi, ",45. Düğme sortileri priz ve telefon ile yan yana bulunduklarında aynı seviyede. Bakanlığı (BAY).


PARALEL AYDINLATMA SORTİSİ, A 2300 43. Normal sorti, paralel sorti, komitatör sorti );Linye ve sorti hatları kurşunsuz antigron malzeme.


Tebligat için adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile. Un epistolar despre soartă şi sorţi. Priz linyesi buvatından, prize kadar olan hatta priz sortisi denir.


Kablonun dönüşleri düzgün ve yan yana döşenen kablolar birbirleriyle paralel olmalıdır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.