10 Ekim 2017 Salı

Altus garanti uzatma ücreti

ALTUS BEYAZ EŞYALARINIZDA YIL EK GARANTİ FIRSATI. Altus hakkında kullanıcı. LK ALTI AY İÇİN BUZDOLABI VE ÇAMAŞIR MAKİNESİ ÜRÜNLERİNİZDE 2TL. Bunların başında buzdolabı ve çamaşır makinesi gelir.


Garanti süresini uzatabilirsiniz. Yeni bir beyaz eşya almış olup ek garanti fırsatından yararlanmak istiyorsanız satış tarihini takip eden en geç ay. Kurulum gereken ürünler. En kaliteli beyaz eşya için hemen tıklayın!


Yetkili servis gelmeden kutuyu açmanız durumunda ürün garanti dışı kalacaktır. Yapılan ek garantiler kapsamında servis çalışmalarından ücret alınmamaktadır. Cihazınızın fabrika garantisinin yanında garanti uzatma anlaşmalarımızdan da. Aucune description de photo.


Kesinlikle çok sessiz on yıl inverter motor garantili üç yıl kendi garantisi var dilerseniz minimum bir tutar karşılığında ekstra dört yıl uzatabilirsiniz. Yeni bir çamaşır makinesini bağlatırken garanti kapsamında olmak adına yetkili servisten yardım.


Tüm ürünlerimizde güne kadar iade ve değişim garantisi veriyoruz. Fakat ekstradan ücret ödeyerek bu süreyi uzatmak mümkündür. SIFIR ALTUS 3YIL GARANTİLİ ÇEKMECELİ DERİN DONDURUCU. Elektrikli Süpürge.


Kullanma kılavuzu. Bunun için iki uzatma. Yukarıda belirtilen arızaların giderilmesi ücret karşılığında yapılır. Urünün kullanım. Sınırlı sayıda Ücretsiz kargo. Gıdalarınızın ömrünü uzatarak bozulma, kuruma ve bayatlamanın önüne geçiyor. Kargo, Ücretsiz Kargo. Siparişleriniz Uzman ekibimiz tarafından test ve. Kablo sarıcı : Standart kablo sarıcı Uzatma Borusu : Metal Teleskopik Boru.


Joom mağazasında altus duvara monte ses video konsolu siyah prepac için en iyi. Ugreen HDMI Uzatma Kablosu 4K HDMI Extender Erkek kadın Nintendo. Beyaz Eşya servisimiz ekonomik tamir fiyatları, bütçe dostu servis ücretleri ve güler yüzlü. Teknik Servis Fiyatlandırması.


Sorununuz garanti kapsam dahilinde değilse servis ücreti ödemeniz gerekir. Bilgisayar, Cep Telefonu, Televizyon, Küçük Ev Aleti, Beyaz Eşya, Mobilya, Halı ve Binlerce Çeşit Ürün. Hiç Peşinatsız Kredi Kartsız.


Tüketicinin, Kanunun 11. CRETSİZ MONTAJA TABİ ÜRÜNLER.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.