13 Ekim 2017 Cuma

Anadolu sofrasi telefon numarası

LETİŞİM BİLGİLERİ. E-posta adresi. Efeler Mh Efendi İşhanı No:2. Euro Türk Lirası US Dollar. Notice: Undefined variable. Vural) kaydının bulunduğu kategori Et Lokantaları. What3Words, : cuts. Email, : Rating, : 4. Social, : facebook. Tam adres bilgisi İslice Mah. Mimar Sinan Cad. Sizler için Beykozda Nerede Yenir sorusunun cevabını aramaya devam ediyoruz. Bu restoranın telefon numarasına. ERCİYESEVLER MAH.


Sepete eklenen her bir plastik poşet için ilgili bedel tarafınızdan tahsil edilecektir. Anadolu Sofrası İstanbul ilinin Kartal ilçesinde. Mehmet Akif Cad.


ANADOLU SOFRASI bilgileri, telefon numaraları, ürünleri, adresi turkiyevitrin. Adres : Kültür Mah. Ayranları ise muhteşem çalışanların ilgisi ve hizmet on numara. Hijyen olmazsa istediğiniz kadar güzel yemek servis edin bu sektörde başarılı olamazsınız.


Halit Paşa Caddesi. Yardım Masası Galeri İletişim. FİRMA DETAYLARI. CUMHURİYET MAHALLESİ BİRCAN SK. MUSTAFA ÖNDER APT. Tuzla, İstanbul. Otopark bulunmamaktadır. Vale hizmeti verilmektedir ve ücretsizdir. Rezervasyon gereklidir. Be one of the first to write a review! Be the first to write a review! Restoran Puanları. Bu firma aramayla başvuruları kabul ediyor. Firma hakkında EN GÜNCEL. Kusursuz Üretimle Tüketicinin Sofrasında Yer Alıyoruz. Sorumlu Kişi: Yasin Canki.


Adınız Soyadınız. Sipariş Numaranız. Hemen Görsel Yükleyin. Sarı Sayfalar Arar bulur, kiralar, satar ve ilanlarınız için.


FAST Sistemi ile birlikte, ödemelerin IBAN yerine telefon numarası, kimlik numarası veya e-posta adresi gibi bilgiler kullanılarak başlatılmasını.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.