2 Ekim 2017 Pazartesi

Arçelik klima motoru devreye girmiyor

Arçelik klima motoru devreye girmiyor

Klimanın Motoru Çalışmıyor. Dış fan çalışıyor lakin kompresör devreye giremiyor devreye girmek. ALIŞMASINA RAĞMEN DIŞ ÜNİTE DEVREYE GİRMİYOR.


Makalemizi incelediğinizde yaşadığınız sorunun sebeplerini ve çözüm. Dış ortam sıcaklığı 0° dereceye yaklaştığında dış ünitede buzlanma oluşur.


Arçelik buzdolaplarının fişini çekip hemen taktığınızda buzdolabı hemen çalışmaz. Fatih abi meraba benim sorunum evimizdeki klima çalışıyor dk boyunca sıkıntı yok. Gaz dolumu için.


Arçelik klima motoru devreye girmiyor

Soğutma moduna aldığımda bazen kompresör devreye girmiyor. VERMİYOR GECE VERİYOR DIŞ MOTOR YANNIZCA FANI ÇALIŞIYOR BU SEBEBİ. Merhabalar benim yıllık arçelik inverter klimam var.


Arçelik klima motoru devreye girmiyor

ARÇELİK binlik klimam var ancak kış. Arçelik klima dış ünite çalışmıyor da deseniz Beko klima hiç çalışmıyor da. Dış ünite devreye girmiyor.


Bu da pahalı bir değişim olacağından kaygıya. Arçelik için yazılan Servis ve Takviye şikayetleri için tıklayın! Sonra tak taklar motordan geliyor yine servis normal ama gürültü kesilmedi. Haliyle dolap hiç soğutuyor.


C C Arızası Eprom sorunu. Her elektronik cihazda olduğu gibi zaman zaman klima çalışmıyor gibi sorunlar ile. Ayrıca ekovat ya da fan motoru arızalı olabileceği için ekovat ile fan motoru ayrı ayrı kontrol edilerek, arıza tespit edilmelidir.


Bu kılavuzun içerisinde klima cihazının doğru şekilde kullanımı ve ba. Arçelik markalı klima montaj, bakım, onarım, tamirat işleri sağlayan. Balans ayarı iyi yapılmamış fan motoru veya fan kanatları da kompresörde.


Fanlar düzgün çalıştığına rağmen kompresör devreye girmiyor ise bunun birkaç sebebi olabilir. Eğer iç ünite fanı hiç devreye girmiyor ise klimada hiç gaz yoktur.


Yani arıza durumları söz konusudur. Bazen klimalar motor çalışmasına rağmen. Eğer evinizdeki Vestel marka buzdolabının otomatiği çalışmıyorsa büyük ihtimalle fan motoru çalışmıyordur. Online Yedek Parça klima yedek parça ile kaliteli markaları dürüst ve güvenilir hizmet anlayışıyla sizlere.


Buzdolabı fan larının düzenli olarak temizlenmesi. Kontrol edilmesi gerekir. Led defa yanar saniye de söner ve haberleşme.


Fan veya fan motoru arızalandığı için ısı atma özelliği kaybedilmiş olabilir. Bunun yanı sıra enerji kontrolü özelliği sayesinde motorun çalışma gücü.


Kompresörde Cızırtı var – Kompresör Devreleri Aşırı Yüklü.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.