25 Ekim 2017 Çarşamba

Arçelik klima sembolleri

Daha hijyenik bir ortam sağlar. Uyku konumu otomatik kontrolü. Semboller ve açıklamaları. Kullanma kılavuzunda șu semboller yer almaktadır: CÖnemli bilgiler.


Soğutma veya ısıtma modun da kullanırken set ettiğiniz ısı derecesine ulaşınca ortam ısısı. Klasik on-off klimalar. Açma ve Kapama Göstergesi. Uzaktan kumanda askısının klima yan.


Klima Çalıştırma Modları. Elektrik tesisatınızın uygun olduğundan emin olunuz. VPS düşük basınçlı gizli tavan tipi iç Ünite klima. Modern tesislerde üretilmiþ ve titiz.


Yanında artı veya eksi sembolleri ile yer alan fan sembolü ise fan ayarlarını göstere kısımdır. Güneş, kar, rüzgar gibi semboller klimanızı hangi modda kullanmanızı. LG Multi Split klima modellerinde maksimum.


EEEE– Sıcaklık Sensörü Kabloları Kopmuş Yada Kısa Devre. Kaset, zemin vb. Pro Serisi, FTX-K Serisi, AGY-UI. Farklı markalara ait klimaların uzaktan kumandaları üzerinde bulunan fonksiyon sembolleri.


Yaz Kış Ayarları. Sonra şöyle bir şey gibi görünen bir sembol var: veya. Bu konumda uzaktan. Arçelik salon tipi klima arıza kodları.


SEMBOL İKLİMLENDİRME A. SICAK SOĞUK NEM ALMA VE FAN. Kumanda ekranında beliren sembol ve değerleri belirtebilirseniz yardımcı. MERHABALAR, ARÇELİK KLİMADA SA GÖSTERGESİ YANIYOR VE KLİMA.


Kullanmış olduğunuz kombi marka modeline göre kombi arıza işaretleri değişkenlik gösterebilir olsa da genelde benzer semboller kombilerde bulunur. C : İç ünite sensörü hatası. C : Aliminyum soğutucu sensör.


Ekrandaki sembollere dayanan teknik hizmetler, çözüme hızlı bir. Kex Kombi Tipi. Arkadaşım kullanma kılavuzu olsa burdan niye cevap bekleyeyim.


Link için teşekkürler anlamış oldum olayı. Dış ünitede anorm. Yalnız o mod neden sağlıklı değildir?


Eskişehir tepebaşı arçelik servis anketi eskişehir tepebaşı arçelik vrs klima arıza kodları. Antalya kepez klima iç ünite fan motoru antalya.


Kumandanızı ne zaman bulamazsanız, evrensel klima klima kumandasi size yardımcı olacak. Karşılaştırmak için ekleyin Karşılaştır. Raporlarına ve daha fazlasını içeren bilgilere ulaşın. ANSGR ANADOLU SIGORTA 6. ARCLK ARCELIK 26.


KLMSN KLIMASAN KLIMA 14. Yüksek kalite ve teknoloji ile üretilmiş olan ürünü- nüzün size en iyi verimi sunmasını istiyoruz. Bunun için, bu. RÜN ÖZELLİKLERİ, KUMANDA FONKSİYONLARI, TEKNİK ÖZELLİKLER, MONTAJ, DOKÜMANLAR.


AINVERTER KLİMA. Browse arçelik klima kumanda ekran işaretleri reference - you might also be interested in why do i throw. This website is for sale! From general topics to more of what you.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.