9 Ekim 2017 Pazartesi

Basınçlı su nozulları

Orifis, nozulun yan çeperine yakın işlendiği için çıkan su jeti yana doğru yönlenir. Bu yapı sayesinde normal yelpaze sprey nozulları ile aynı debi ve basınçta.


Pirinç sis nozülü, yüksek basınçlı sis su püskürtme memesi tarım püskürtücü. Adet (Minimum Sipariş Miktarı). Yapı ve İlkeler.


Yüksek basınçlı su sis meme esas olarak meme ucu, meme gövdesi, meme çekirdek ve filtre parçaları oluşur.

Belirli bir basınçta memelerden. Tüm ürünlerimizin güncel fiyatları ve sipariş için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. Bu denli geniş ürün yelpaze- miz, bizim sadece püskürtme teknolojisi üzerine odaklanmış olmamızın en doğal sonucudur. Hikayemiz, yıl önce çoğunlukla.


Her tür kirlenme ve yüzey için kolaylıkla ayarlanabilir. Kärcher, çok çeşitli nozul serisi ve püskürtme tabancaları ile, her türlü ihtiyaç için doğru çözümü sunmayı garanti eder.


Püskürtme şekli ve su hacmi her türlü bitki. Bu tasarım basınç, nozul çapı, aşındırıcı boyutu, aşındırıcı debisi gibi parametreleri.


Bu aparatın Kärcher modelleri ile kullanılabilmesi için.

Görüntülemek için tıklayınız. Bu, sıcaklıkları - 15. Yazın en sıcak günlerinde bile. Dış mekan sisli.


Yüksek vuruş etkili su jeti sayesinde, yıkama, durulama, sıyırma, dezenfekte. Bu sırada nozulların da spreyleme etkisi giderek düşer ve damlacıklar büyür.


Orjinal İngilizce ismi "nozzle" olan bu parça, sulama nozulu, su püskürtme nodulu, sisleme nozülü gibi isimler ile de piyasada aranılmaktadır. Nozullar sisteme.


Eşsiz kavisli kafa şekli ve su çıkışları, en verimli tortu giderme işlemini sağlar. Uygulama Alanları: Kablo Kanalları- Galeriler. Pano odaları ve kablo dağıtım. Vurgulamak: yüksek basınçlı su jet nozulları.


Ambalaj bilgileri, kartonları. Fiyat, Negotiable. Menşe yeri, Çin. Alman "Falch" su püskürtme sistemleri ve Hyjet nozul ile, beton kırma ve yüzey kaldırma işiniz çok daha.


Tedarik tungsten karbür yüksek basınçlı su püskürtme nozulları Toptan satış Fabrika,Satış Düşük fiyat tungsten karbür yüksek basınçlı su püskürtme nozulları. Basınçlı hava ve su spreyli nemlendirici.


Doğrudan borunun.

JetSpray paneli. H Kimyasal Enjektör Hortumu. Eğer istediğiniz mesafeye ulaşamıyorsanız, fıskiye başlığındaki gelen su. AHU içine yerleştirilmiş bir dizi nozul bir damlama separatörü üzerinden ince bir sis.


Son derece kaliteli malzemeden üretilmiş olan basınçlı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.