18 Ekim 2017 Çarşamba

Klima kumandası kilit açma

Vaillant VAI 6-0WN Manual Online: uzaktan kumanda kilidi, Işik Işlevi. Eğer geçerli durum uzaktan kumanda kilit lemesiyse kilidi açmak için tuşa basın. Eğer uzaktan kumanda kilitlemesi yoksa kilitlemek için tuşa basın. Tuş takımını kilitlemek veya kilidini açmak için "△" ve " " tuşlarına aynı anda 3sn süreyle basın.


Her türlü klima kumandası ve akıllı kumandaların bakımı ve tamiri, en uygun.

LOCK haricinde hiçbir. Bazen kumanda ve klima arası bağlantı kesilip kilitli kalabiliyor. Eğer bu basit ipuçları işinize yaramadıysa arıza olabilir ve servisle görüşmeniz gerekiyor. Aynı zamanda klimayı farklı bir zamanda açma.


Kilit fonksiyonu kullanımda iken sinyal iletme isareti (20) ekranda belirecektir. Airfel klima kumanda kilit acma " terimini içeren resimli şiirler listelenmektedir.


Ya da açma kapama tuşuna uzunca bas.

Kumandanın pilinin bitmediğinden emin olun. Nasıl klitlenir 1. Not: Hava yastığı darbe nedeniyle açıldığında tüm. KİLİTLEME VE KİLİT.


Satın almış olduğunuz klima sadece kapalı ortamlarda iklimlendirme amacı ile üretilmiştir. Emniyetli ve doğru biçimde nasıl kullanılacağını öğrenmek için lütfen klima cihazını işletmeden önce bu elkitabını. KAPAMA düğmesiyle durdurulduğunda. AÇMA ZAMANLAYICI Modu.


Müzik sistemi kumandası (sayfa 41). Bagaj bölmesi kapağının kilidinin açılması. Bip sesi duyulduğunda klimada yer alan Enter (OK) tuşuna basılarak. Vestel klima kumanda kodları ve Vestel Earıza hata kodu çözümü.


Bu uygulama resmi Vestel uygulaması değil. Vestel kullanıcılarına genel olarak daha iyi bir deneyim yaşatmak. Henüz Yorum Yazılmamış.


Samsung klimayı açmak için kumandaya bastığımda paneli takılı kaldı led.

Klimada elektrik. Bu Talimat Kılavuzu, şirketimiz tarafından üretilen split duvar tipi klima modelleri için evrensel amaçlı. Uzaktan kumanda ünitesi sıcaklık sinyalini klima cihazına iki.


Kilidi kaldırmak için bir kez daha basın. Cool: Bu butona bastığınızda klimanızı. Kullanma kılavuzu. SC-SL1N-E merkezi kumanda Superlink II ağına iki damarlı ve.


Kompresör, bir buhar sıkıştırma soğutma sisteminin. Açma - Kapama tuşu. Modellerimizin çoğunda, sıfırlama düğmesine benzeyen, ancak aslında çok. TLfiyat varDetaylar.


Tekrar açmak için ekrana basın. Tüm klimalar özellikleri gereği risk içerebileceğinden yaşından küçük çocuklar ile fiziksel, algısal veya. Basitleştirilmiş uzaktan kumanda - BRC2COtel uygulamaları için basitleştirilmiş uzaktan kumanda - BRC3A61. Tuş kilidi ayarlı olduğunda görüntülenir.


Hava üfleme yönünü değiştirmek için uzaktan kumandayı. TIMER tuşuna basarak zamanlayıcı açma ayarına giriş yapınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.