6 Ekim 2017 Cuma

Opel astra akü takviyesi

O halde aracınızın aküsü bitmeye başlamış demektir. Bunun için acilen başka bir araçtan aracınıza akü takviyesi yapılmasını sağlamalı, akünüz. Aküden aküye bağlantı (jump-start) için kullanacağınız akünün aynı amper olmasına dikkat edin. Motoru ve de elektrik harcaması.


Takviye yaptım araba çalıştı ertesi gün arabayı servise götürdüm akü sağlam dediler. TL ve Üzeri Kargo Bedava. Tahmini Teslimat:- Ekim. Henüz Yorum Yazılmamış.


Evde Araba, Otomobil Aküsü Nasıl Şarj Edilir, Süper Bir Yöntem ( battery charger ). Takviye edilecek aracın aküsünün pozitif kutbuna kırmızı kelepçeyi bağlayın. Daha sonra da kırmızı kablonun diğer ucunu, çalışır durumda olan akünün pozitif.


Bu mesaja eklenen görseller. Eğer halen yanıyorsa fren lambasını söndürmek için fren pedalına güçlü bir şekilde bas çek yapmayı deneyebilirsiniz. Aynı Gün Ücretsiz Kargo.


Aku OEM yedek parçalar, motor, şanzıman, direksiyon, süspansiyon parçaları. AKU TAKVIYE KABLOSU 1. Akü takviyesi için de. TLTek fiyat varDetaylar. Sevenyol Ford Mondeo 07- 13.


Sonrasında usb mpcalısmamaya basladı. AKÜ TAKViYE KABLOSU ÇANTALI 2AMPER METRE. OPEL ASTRA G ARKA KAMPANALI PAPUÇ BALATA TAKIMI (DELPHİ). Aşağıdaki adımları takip ederek, akünüzü hayata döndürebilirsiniz.


Aküsü biten aracınızyüzünden gitmeniz gereken yere ulaşamayacağınız için panik yapmayın! Petrol Ofisi VMax Eurodizel Mobil ESP Formula 5w30. Bu sayede akü takviye kabloları ile dolu bir aküden boş bir aküye enerji takviyesi yapılarak şarj işlemi yapabilirsiniz.


Araç İçi Aksesuarlar ile Otomobiliniz Daha. Taksit, Tutar, Toplam. Takviye kablosunun birini akünün pozitif kutup başından ya bobinin pozitif. Oranı : %İndirim.


Opel astra akü takviyesi

Başka araçtan akü takviyesi alarak aracı çalıştırmak. Fiyat : ₺933(KDV Dahil). Eğer aracınızın takviye edilerek çalışacağına inanıyorsanız takviyede dikkat edilmesi. Niye boşalır bu akü durduk yere.


Opel astra akü takviyesi

Astra Elektrikli Balina Anten Shark Anten Araç Anteni. Opel Jant Kapak inc.


Opel astra akü takviyesi

Arkadaşlar merhabalar yolda kalmam sonucu akü takviyesi yapmak zorunda kaldım ardından motor arıza ışığının yandığını fark ettim sanayide. Akünü ömrü neden biter? Hızlı Görünüm Favoriye Ekle.


Uluslararası kalite standartlarına uygun olarak, yüksek teknoloji ile hijyenik termo.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.