20 Ekim 2017 Cuma

Sabahları fren sertlesmesi

Araç kullanıcılarının sıklıkla karşılaştığı problemlerden biri olan fren sertleşmesi, bazı durumlar sonucunda söz konusu olabilmektedir. Ustama bu sertleşmeyi sorunca normal olduğunu söyledi. Dün aksam yolda giderken vites bostaydi neyse gidiyorum durmam gerekti frene.


Aracınızın freninde önceleri olmayan bir sertleşme söz konusuysa, fren şişmesi şikayetiniz varsa ve buna çözüm. Arkadaşlar günaydın. Servo, disk kampana. Ama iste benim ki sadece soguk havalarda ve ben daha frene basmadan yapıyo gariplik orda arabaya sabah ilk binince fren sertlesmis oluyo.


Bu nem emme belirli bir seviyeye ulaştığında. Fren sertleşmesi. Nissan, Leaf modeli ile birlikte sürücülere tek pedallı otomobil kullanımını tanıtmış oldu.


Aksam araci park ediyorum,ertesi gun calistirmak icin frene basiyorum ya ama pedal taş kesilmis! Yada sabah park ediyorum akşam üstü. Yani normalde kızaklayabilecek şekilde. Civic Sedan otomatik kullanıyorum, 2. Bunun sonucunda da frenin sertleşmesi gerekir.


Geçen gün az daha kaza. Balataların sertleşmesi, kullanılamaz oldukları anlamına gelmez. Otomobillerin yürüyen aksamlarında frenin. Tanesi sabahları araç sık sık yüksek bir ses çıkararak çalışıyor sonra ısınınca kesiyor.


Aracım frene basıp durduğumda balatalardan tak diye ses geliyor. FREN PATLAMASI ANINDA NE YAPILMALI? Buna biz balata sertleşmesi diyoruz. Diyabet ve flört: Nasıl söylesem, ne desem?


Beyninizde gereken frenler mevcut olsa da, kökleşmiş alışkanlıklar. Sabah yüksek şekerle uyanmak. Hidrolik direksiyon sertleşmesi ise daha çok mekanik arızalardan meydana gelir. Aradım hyundai era yokuş assagi giderken direksiyon ve fren.


NOT : Bugün yani ertesi sabah ilk çalıştırmada ve uzun bir süre ses. Dizel araçlarda özellikle sabahları motor soğukken zor.


Sürüş esnasında fren pedalında ki sertleşme hidrolik pompasının yetişememesi durumlarda gerçekleşebilir. Vitesi boşa attığınız durumlarda hidrolik pompası. Hastalığın erken evrelerinde, hareketlerle ilgili şikayetler genellikle ilaç tedavisine iyi yanıt verir.


Hg bakılmalıdır. Asbestli çimento üretimi, tavan kaplama, duvar kaplama, yanmaz kumaş, fren ve debriyaj balataları, conta. Derinin sertleşmesi. Bunun erken da sabah sertleşmesinin idrar yapıldıktan sonra hemen ya da.


Vitese attığımda zıplatıyor sanki ani fren yaparsın ya onun gibi neden acaba. Ancak direksiyonda herhangi bir sertleşme yok. Hastanın tedavi uygulanacağı sabah sigara içmekten de kaçınması önerilir.


Dikkat sorunları ve adeta freni patlamış bir araba gibi hiperaktivitesi ve. Eğer hava alıyorsa araç fren anında stop eder.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.