30 Kasım 2017 Perşembe

Capar pulsatör fiyatları

Stok Durumu: Stokta var. Organize Sanayi Bölgesi 11. SÜT PENÇESİ İÇ CONTASI 3CC. ARA HORTUM ALBİNO MOTOR. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.

Güvenli Alışveriş ve uygun fiyatlarla dilediğiniz ürünü kolayca ulaşın! Tüm Hakları Saklıdır. Makinanınız nabız aygıtı pulsatör. Süt Sağma Makinesi Yedek. Kdv Dahil, : 10TL. Etekli gülüm kapağı ve büyüğüm kapağı contası ile.


Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz. TAKSİT SEÇENEKLERİ.

Grafit paletler. TL den başlayan taksitlerle! Son Eklenen Üstte. Yine çeşitlilik sınır tanımıyoruz. Her markaya uyuml. Uygun fiyat kaliteli hizmet. AKÇAY MAKİNE Adres: Erdoğan Mahallesi, Erdoğan Okul Sk. APAR PENÇE SETİ. Anasayfa - Ürünler. RÜN ÖZELLİKLERİ. Diğer Benzer Ürünleri İnceleyin. NCİ PENÇE SETİ İNCİ. ARIZA NEDENLERI BU LUNMASI GIDERILMESI Memeliklerle pulsatör arasındaki dolaşım. Kuru tip vakum pompasını ve pulsatörü yağlanmayınız.


Vakum Pompasının yağlanması vakumun yükselmesini, pulsatörün yağlanması ise pulsatörün içerisinin. Universal Model Çift Sağım İskelet. Pulsatör Tamir Takımı.

KURTSAN PULSATÖR (BEYİN). KARGO ALICI ÖDEME. Yerli üretimsayesinde fiyatların da daha uygun olması nedeniyle daha çok. Sağım başlıkları memelerin başına takılarak sütün süt tankına ulaştırılması sağlanmaktadır.


Fiyat Düşünce Haber Ver. LAKTO-PULS elektronik pulsatörlerin basit yapısı her marka sağım sistemine uyabilmektedir. Kurtsan ift tek sam gm fiyat lt sama st makinesi. Nabız sayısı, vakum seviyesi ve ortam değişikliğinden etkilen- mekte olup, ± % sapma.


Ipiniferãos capucveto pulsator r ibui. IIZTOS TURÍNS, ou,, Patris percutor, feu pulsator, aut ver truus.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.