22 Kasım 2017 Çarşamba

Demirdöküm fanlı isıtıcı ve soğutucu

Demirdöküm fanlı isıtıcı ve soğutucu

En kaliteli isıtma, soğutma sistemi için hemen tıklayın! GÜNÜN FIRSATLARI! BU İŞLER BÖYLE YAPILIR! Lütfen alıcılar yazsin. Soğutma da vardir. Durum: Yeni gibi. Gaz ve benzeri sistemle çalışmadığı için sadece fan üflemeyle çalıştığı için bebekler için bir risk. Sıfır ve ikinci elektrikli ısıtıcılar ve ufo ısıtıcılar farklı marka seçenekleri ve uygun fiyatlarla sahibinden. NOT: Uzaktan kumandası kayıp. El ile kumandada bir sorun yoktur.


Aradığınız ilan yayından kaldırılmıştır. Dry: Ortamdan nern almayı sağlayan düşük fan hizinda Istenilen sıcaklığın. Demirdöküm marka klimalarına uygun dış ünite fan motorudur. Görsel ile karşılaştırarak sipariş verebilirsiniz.


Demirdöküm fanlı isıtıcı ve soğutucu

BTU klimalar için uygundur. GSMU MEKATRONİK. GÜVEN SOĞUTMA ÜNİTELERİ SAN. Hızlı Görünüm Favoriye Ekle. Talep ettiğiniz modu seçerek ısı ayarı yapabilirsiniz. Klimanın üfleme. Duvara monte edilebilme. Bu modül, merkezi ısıtma tesisatı montaj ve uygulamaları. Modelde temel olarak ısıtma, soğutma, nem alma ve fan modunda.


Sade tasarımıyla az yer kaplayan ve her türlü ortama uyum sağlayan bu model, ısıtma ve soğutma modlarında D sınıfı enerji verimine sahiptir. Isıtıcılar, sobalar.


Homojen ısınma sağlayan. Sadece fan konumu opsiyonlu. Fanlıdır buna ek. Otomatik, düşük, orta, yüksek ve turbo fan hız seçenekleri tüketici konforunu.


DemirDöküm ısıtma ve soğutma sistemlerinin bir. KULLANMA KILAVUZU. Do not let animals and children play with or touch the fan heater. Air outlets are heated.


Demirdöküm fanlı isıtıcı ve soğutucu

Download lagu Demirdokum Radyator Fiyatlari Ve Modelleri 1. MB dan Streaming.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.